PABLO Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witojcie Ja imprezuje na razie w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 witajcie był ktos dzisiaj na rybitwach około 22 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witojcie Ja imprezuje na razie w domu To kiepsko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witojcie Ja imprezuje na razie w domu To kiepsko.. Żartowałem jeżuu [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2009, 02:06_________________________________________________Gasimy, wystarczy tego dobrego na dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 piękna pogoda a ja dziś weselisko mam na 200 osób i do tego to BMW [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2009, 09:59_________________________________________________ ale jesteście leszcze, żeby nie było się z kim napić wieczorem :wallbash: oczywiście Zielonego nie dotyczy, ale cała reszta porażka A mówiłeś coś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Kinga a gdzie będziesz? Jakby co to zapraszam na kawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Kinga a gdzie będziesz? Jakby co to zapraszam na kawke SIemian ja bede na weekend majowy W Skoczowie - tez mnie zapraszasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Kinga a gdzie będziesz? Jakby co to zapraszam na kawke SIemian ja bede na weekend majowy W Skoczowie - tez mnie zapraszasz? zapewne Siemian jest gościnny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 I spieprzyl A ja tu chcialem juz sobie rozplanowac weekend ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 I spieprzyl A ja tu chcialem juz sobie rozplanowac weekend ;] :polew: nie grzeczny pingwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Cos by porobil dzisiaj - hmmm pytanie co i z kim ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Cos by porobil dzisiaj - hmmm pytanie co i z kim ;] :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Cos by porobil dzisiaj - hmmm pytanie co i z kim ;] :gwizdanie: Musze zajac sie skrzypiaca roleta bagaznika wiec wizyta do Castoramy po tasme i mini warsztat sobotni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ale jesteście leszcze, żeby nie było się z kim napić wieczorem :wallbash: dokładnie Witojcie, mam pytanko czy spoty są co niedzielę bo wybieram się rok czasu i nie moge jakoś trafić zawsze cos mi wypadnie. Ale teraz strace dziewictwo i przyjadę Was poznać. Jasne ze jestesmy i przyjeżdzaj śmiało Cos by porobil dzisiaj - hmmm pytanie co i z kim ;] miales okazje wczoraj :gwizdanie: wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ja zawsze chętnie zapraszam do mnie na kawke albo coś mocniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ja zawsze chętnie zapraszam do mnie na kawke albo coś mocniejszego To odezwe sie przy weekendzie majowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 jak tylko będe na miejscu to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 jak ja to widze... Ja tez dzisiaj sie Wesele ale glowa mnie tak na...nananana :gwizdanie: Moze to to samo wesele Waski?[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2009, 11:40_________________________________________________ :polew: POGADALI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 To ja nie wiem, ale masz cos spieprzone u siebie bo ja widze wszystko ok. I rozmawiam jeszcze na innych oknach i kazdy widzi wszystko Jakies Chińskie GG masz ;] Licencja CI wygasla;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 no ale od reszty dostaje dobre wiadomosci...nawet tutaj na forum posty tez piszesz chinskimi znaczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi