KERCZI Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Waski jak beda jeszcze ORI S4 to dawaj znaka bo ja tez chce, a i ile kosztuje u CIebie kierownica powietrza?? ten plastik/guma?? potrzebuje patrzac na auto z przodu lewa strone...masz cos takiego??? w ogole to wszystkim[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 01:09_________________________________________________ Od dziś u mnie siedzą ORI S4 lusterka alu mat, do czrnego za***iście pasują Wąski , Jakby ktoś szukał to z s3 też pasują oddawaj
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Siemasz Boseron praca praca..... a spac sie chce
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 PABLO popraw sie i myśl , bez takich prosze Boseron myślałem że możesz rozmawiać, sorry za zamieszanie co sie dzieje na bora komorowskiego na parkingu reala to niedowiary z 30 lancerow i w ch.. innych aut, normalnie masakra :kox: , sciganka tez sie odbywały Dokładnie, byliśmy tam z nexem, co chłopy tam wyprawiali to masakra, nawet nie wiedziałem że tyle Lancerów po krk się wozi, kilka VII, VIII, IV i X w sumie było ich koło 30. Najlepsza była Sportowa Fiesta, nex mówiłem żebyś się z nim na kreskę ustawił Było jeszcze kilka nowych S3, Dodge Charger SRT-8 z silnikiem viper'a w sumie wszystkich samochodów było coś koło 50, jak wracałem to jeszcze przyjechało z 10 Subarek
boseron Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 no pięknie pięknie ale przy takich wózkach mozna wpaść w kompleksy choc nie zamieniłbym sie na zaden.
marcin j Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Waski jak beda jeszcze ORI S4 to dawaj znaka bo ja tez chce, a i ile kosztuje u CIebie kierownica powietrza?? ten plastik/guma?? potrzebuje patrzac na auto z przodu lewa strone...masz cos takiego??? w ogole to wszystkim[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 01:09_________________________________________________ Od dziś u mnie siedzą ORI S4 lusterka alu mat, do czrnego za***iście pasują Wąski , Jakby ktoś szukał to z s3 też pasują oddawaj To rarytas i nie oddam
biedruch Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 dzieńdobry jakby ktoś miał koplet dystansów chociaż na jedną oś 5-10 mm to niech da znać, chętnie odkupię rozstaw a4 oczywiście :gwizdanie: przy takiej szerokości chyba nie trzeba zmieniać śrub no nie??
marcin j Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Siema Trzeniek lub trueogre jakiej firmy model macie anteny cb , o ile dobrze kojarze macie takie krótkie , gdzie takową dostane. ???
Cuber Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Siema Trzeniek lub trueogre jakiej firmy model macie antny cb , o ile dobrze kojarze macie takie krótkie , gdzie takową dostane. ??? na ul.Wadowickiej w budynku Elbud na samym rogu firma President Siema wszytskim
marcin j Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 iles dal przyznaj sie?? niecałe 700 zeta[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 12:22_________________________________________________ Siema Trzeniek lub trueogre jakiej firmy model macie antny cb , o ile dobrze kojarze macie takie krótkie , gdzie takową dostane. ??? na ul.Wadowickiej w budynku Elbud na samym rogu firma President Siema wszytskim dzieki
KERCZI Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 MarcinJ to bez tragedii ...farciarz Waski co z kiera powietrza?? Znajdziesz cos?
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kerczi o to Ci chodzi? http://allegro.pl/item599476140_audi_a4_a6_kierownica_rura_wlot_powietrza_96_04_r.html
sokolnh Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 kierownica powietrza odnosi sie bardziej do plastiku, ktory kieruje powietrze na smic
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Siema Trzeniek lub trueogre jakiej firmy model macie antny cb , o ile dobrze kojarze macie takie krótkie , gdzie takową dostane. ??? To są Presidenty, zanim tam kupisz to podjedz do mnie bo dużo nam modeli przyjechało i może coś z ceną bym zrobił all[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 14:16_________________________________________________adamos85 przyjedz na spota bo wczoraj z nexem Cię poznaliśmy na lancerach to wypadałoby poznać kolegów z klubu, u nas to dopiero jest widowisko :naughty:
Tytus Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja polecam http://www.teltad.pl/ :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja polecam http://www.teltad.pl/ :gwizdanie: Ceny mają dobre i wybór też ale jeśli kogoś interesuje produkt który też u mnie jest to po rabacie powinna być lepsza cena Chyba że tam też dają Ale jeśli chodzi o nawigacje to mają mały wybór i droższe ceny dla przykładu http://www.teltad.pl/product_info.php?cPath=128&products_id=986 MIO 200 PL jest u nich po 425zł a u mnie w tym tygodniu jest po... 280zł na promocji a normalna cena jego wynosi 349zł czyli dla nas ok 299zł
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 http://wycento.pl/index.php?p=pokaz_ogloszenie&id_ogloszenie=131
Rekomendowane odpowiedzi