marcin j Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witka, sokolnh WSZYSTKIEGO NAJ NAJ WYMARZONEGO AUTKA , A PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA.
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Kamil , spełnienia wszelkich marzeń
Tytus Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dziękuje ale sie teraz czuje staro Również dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego i dużo modów dających satysfakcje
marcin j Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pany jak mi komp nie widzi w biosie dysku twardego tzn ze poszedl sie j.ebac??????? Nie moge wogole odpalic kompa, w zaden sposob. Nawet z plytki cd windows xp nie odpale , bo komunikat mam , ze nie ma hard drive , nie wykrywa go , i nie ma gdzie zainstalowac systemu , naprawic tez nie da rade, formata nie da rade , bo nie mam co formatowac. Jakies rady ????
ozi_wells Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 KAMIL NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!![br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 10:26_________________________________________________ Pany jak mi komp nie widzi w biosie dysku twardego tzn ze poszedl sie j.ebac??????? Nie moge wogole odpalic kompa, w zaden sposob. Nawet z plytki cd windows xp nie odpale , bo komunikat mam , ze nie ma hard drive , nie wykrywa go , i nie ma gdzie zainstalowac systemu , naprawic tez nie da rade, formata nie da rade , bo nie mam co formatowac. Jakies rady ???? jak chcesz włączyc kompa z płuty to musisz zmienic kolejnosc bootowania w biosie. a najlepiej jeszcze mozna zresetowac na twardo bios zworką na płycie ale nie wiem czy sobie dasz z tym rade sam [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 10:29_________________________________________________ale z regóły jak nie widzi w biosie dysku to jest z nim padaka
marcin j Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Wlaczyc z plyty wlacze , ale dalej niec nie robi bo nie ma gdzie , komunikat braku dysku, nie ma co naprawic i nie ma gdzie wgrac , chyba spalilo dyskn k...rwa
sokolnh Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dzieki Panowie w temacie o paintballu macie zdjecia
Wąski Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dziękuje ale sie teraz czuje staro :polew: a co ja mam powiedzieć
sokolnh Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dzieki dziękuje ale sie teraz czuje staro :polew: a co ja mam powiedzieć młodo wygladasz
dancio Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 SOKOL Wszystkiego Najleszego z okazji urodzin, Zdrowia, Wymarzonej Fury i sukcesow w pracy!!!
310spartakus Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Happy Birthday to YOU :gwizdanie: !SOKÓŁ
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dziękuje ale sie teraz czuje staro :polew: a co ja mam powiedzieć Ty już mykaj na pomostówkę
PABLO Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dziękuje ale sie teraz czuje staro :polew: a co ja mam powiedzieć Ty już mykaj na pomostówkę wszystkim :>
BrunoNH Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ykk ale ja Ciebie tez co tydzień widze z lizakiem w buzi :hi: , ale mnie wszystko boli... Co tydzien z lizakiem i codziennie z lizakiem na forum... Powinienes ogolic glowe na lyso i zmienic nicka na KOJAK WSZYSTKIEGO NAJ... NAJ... NAJ... KAMIL !!! 100 LAT !!! WYMARZONEGO FURAKA !!!
siemian Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Wszyskiego dobrego Sokól. I żebyś nigdy nie zbłądził na złą droge tylnonapędowców i okazał się zabłąkaną owieczką w wielkim bożym świecie... :>
sokolnh Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ok, postaram sie dzieki wszystkim jeszcze raz
Wąski Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 to zdjęcie miażdzy Sokól :polew: O co Ci chodzi
Rekomendowane odpowiedzi