boseron Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Kraków w niczym nie ustępuje Warszawie a jednak stoimy w cieniu..... i niech ktos mi powie jak tu lubic tych Krawaciarzy hmmm mysle ze to nie chodzi o Warszawe akurat w tym wypadku :gwizdanie: No bynajmniej Ja sie nie czuje abym stal w ich cieniu a wręcz przeciwnie , twierdze ze to Oni stoją w Naszym Cieniu wiem wiem na kims wyrzyć sie trzeba..... i tak uwazam ze Kraków to najładniejsze miasto w Polsce i zdania nigdy nie zmienie ,a Mistrzostwa trudno, next time......
ozi_wells Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 DZIĘKÓWA CUBER mam juz tą przetwornice i działa:)
Cuber Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 DZIĘKÓWA CUBER mam juz tą przetwornice i działa:)
Madas Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 bardzo ubolewam nad tym że Kraków nie będzie gościć mistrzostw ..... żal mi ja cholera ...takie pikne miasto
KERCZI Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Ku**a ale poszlo sie jeb** pieniedzy, i za co teraz kupic b8? [br]Dopisany: 13 Maj 2009, 15:23_________________________________________________Warszawa - rozumiem, stolica Wrocław - rozumiem - Piękny Gdansk...moze....moze to morze , ale z calym szacunkiem Poznan?? (Madas nie mam do Was obiekcji)
Cuber Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 hmmm a Ja nie rozumiem tego że Gdańsk dostał
ozi_wells Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Ozi co z projektem?? Moze byc?? jeszcze jak bym go dostał od ciebie to by było super
Madas Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 ale z calym szacunkiem Poznan?? (Madas nie mam do Was obiekcji) ale zobacz że nasz stadion i zarządzanie jest na takim poziomie że inne miasta mogą się tylko uczyć ... pozatym Poznań jest bardzo atrakcyjnym i konkretnym miastem .... porzez targi mamy duże doświadczenie w przyjmowaniu gości z różnych stron świata , zresztą Kraków też .... [br]Dopisany: 13 Maj 2009, 17:16_________________________________________________tam gdzie inni są teraz , My z tamtąd wracamy ....
Cuber Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 Ozi co z projektem?? Moze byc?? jeszcze jak bym go dostał od ciebie to by było super no to sie dogadaliście :polew:
siemian Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 - Dlaczego Meksykańce nie grillują? - Bo fasola przepada przez rożen. - Dlaczego Meksykanie mają małe kierownice w samochodach? - Żeby mogli prowadzić w kajdankach. - Co potrafi pizza czego nie potrafi Murzyn? - Wyżywić 4-osobową rodzinę. - Jakie są najgorsze 4-lata w życiu Murzyna? - Pierwsza klasa podstawówki. - Murzyn i Meksykaniec jadą autem. Kto prowadzi? - Policjant. - Jak nazywa się czarnuch, który ukończył Harvard? - Czarnuch. - A jak nazywaliby się Flintstonowie, gdyby byli czarni? - Czarnuchy. - Jak wynaleziono breakdance? - Pewien czarnuch próbował ukraść felgi z JADĄCEGO samochodu. I na deser dla znających trochę Inglisz: - What's the difference between Batman and a nigger? - Batman can sometimes go out without Robin.
ozi_wells Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 siemian ty rasisto jeden powinienes dostac kropka. :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Ozi to ja juz nic nie rozumiem :/ daj innego maila....
KERCZI Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 ykk dlaczego nie bierzesz mi faktur na lizaki??
ykk Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 KERCZI daj mi taka mozliwosc to bede brac.. Ty masz za to dobre soczki..
Rekomendowane odpowiedzi