marcin j Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Ja też twoje chwale , spoko loko,tak se myśle , że na drodze tak nie robisz [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 16:55_________________________________________________ powitał [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 12:10_________________________________________________ Po trzecie: siemian, nie obraź się, ale auto czasem jest mądrzejsze jak kierowca, nie jest to atak na Ciebie z mojej strony,szerokości dla Ciebie i pokory na drodze . Sory , ale po Twoim odjeżdzie z GK musiałem Ci to napisać. A ja chwaliłem Twoje auto... A tak w ogóle to o co Ci niby chodzi...
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Siemian , potraktuj to jako koleżeńską uwagę ale naprawdę przeginasz na drodze... Jak jechaliśmy z Ogrem za Tobą z ostatnich kiełbasek (jechałeś tym białym autem) to już specjalnie odpuszczaliśmy żebyś albo się sam nie zabił albo kogos :gwizdanie: a przypomnę że Dietla to ruchliwa ulica
nex Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 jednym słowem siemian jestes pier ty? i to wcale nie jest smieszne, mimo wieku i fantazji daj na luz
boseron Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 witam wszystkich serdecznie Trzeniek odnośnie klimatyzacji ja polecam na rybitwach tylko nie pamietam nazwy ulicy, gość opróżnia czynnik chłodzący sprawdza szczelność, dobija, czyści ozonem klime za 150 zł, ma profesjonalny sprzęt- osobiście byłem
nex Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 witam wszystkich serdecznie Trzeniek odnośnie klimatyzacji ja polecam na rybitwach tylko nie pamietam nazwy ulicy, gość opróżnia czynnik chłodzący sprawdza szczelność, dobija, czyści ozonem klime za 150 zł, ma profesjonalny sprzęt- osobiście byłem tak samo jest na okulickiego i gość ma tez pojęcie, bo inni nie potrafili mi nabic czynnika poprzez jeden wtyk do którego zapięty jest czujnik,
sokolnh Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 witam wszystkich serdecznie Trzeniek odnośnie klimatyzacji ja polecam na rybitwach tylko nie pamietam nazwy ulicy, gość opróżnia czynnik chłodzący sprawdza szczelność, dobija, czyści ozonem klime za 150 zł, ma profesjonalny sprzęt- osobiście byłem ale to jest normalne
boseron Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 witam wszystkich serdecznie Trzeniek odnośnie klimatyzacji ja polecam na rybitwach tylko nie pamietam nazwy ulicy, gość opróżnia czynnik chłodzący sprawdza szczelność, dobija, czyści ozonem klime za 150 zł, ma profesjonalny sprzęt- osobiście byłem ale to jest normalne no tak ale co niektórzy płacą kosmiczne ceny i piszą ze to normlane
PABLO Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 joł wczoraj kolega prosił mnie zebym zrobił pare fotek jego r6-ce, tak mi wyszło i przy okazji sobie pojezdziłem, fajnie sie to wkręca Widzę że sobie pomykałeś ścigaczem kumpla ode mnie z os
sokolnh Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Widzę że sobie pomykałeś ścigaczem kumpla ode mnie z os nie, to nie jest Twoj kolega
PABLO Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Widzę że sobie pomykałeś ścigaczem kumpla ode mnie z os nie, to nie jest Twoj kolega To dziwne bo właśnie kupił sobie taką samą R6kę i daje rady to 140KM
310spartakus Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Policja wymienia wozy na takowe - http://www.youtube.com/watch?v=XroaOW6BBBc&feature=related - no może za 10 lat
PABLO Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Policja wymienia wozy na takowe - http://www.youtube.com/watch?v=XroaOW6BBBc&feature=related - no może za 10 lat Dobre
Rekomendowane odpowiedzi