sokolnh Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/moje_male_czarne_es-t84209.0.html;msg949610#new
jarko Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Dzięki Pany Młoda nawet całkiem nieźle się trzyma
keżor Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 koekta ???? w końcu bo mam teraz wgraną serie i sie autem nie da jechać http://www.a4-klub.pl/smf/moje_male_czarne_es-t84209.0.html;msg949610#new zauważyłem w podpisie że masz eSke i tylko czekałem na jakieś wypasione fotki i widać że mosz chopie dar i dobry sprzęt oraz fotogeniczny model
rtocki Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 > jarko opiekuj się biedulką, moja też niedawno w szpitalu siedziała 2 tyg. więc wiem jakie to przykre, ale co się stało? w czasie zabawy gdzieś upadła?, wiem że te małe chochlice ciężko upilnować i czasem nawet człowiek nie wie
sokolnh Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 koekta ???? w końcu bo mam teraz wgraną serie i sie autem nie da jechać http://www.a4-klub.pl/smf/moje_male_czarne_es-t84209.0.html;msg949610#new zauważyłem w podpisie że masz eSke i tylko czekałem na jakieś wypasione fotki i widać że mosz chopie dar i dobry sprzęt oraz fotogeniczny model e dam dar, sprzet też przecietny, to wszystko magia ps-a felgi musze zmienic a co do fotogeniczności to do poprzedniej a4-ki miałem jeszcze modelke, a teraz to nie chce pozować, mówi że ma nie odpowiednią koszulkę
jarko Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 > jarko opiekuj się biedulką, moja też niedawno w szpitalu siedziała 2 tyg. więc wiem jakie to przykre, ale co się stało? w czasie zabawy gdzieś upadła?, wiem że te małe chochlice ciężko upilnować i czasem nawet człowiek nie wie Ehhh, potknęła się o krawężnik i było zwyczjne boom jakich setki w życiu małego człowieczka... a co do fotogeniczności to do poprzedniej a4-ki miałem jeszcze modelke, a teraz to nie chce pozować, mówi że ma nie odpowiednią koszulkę To jak, mam przerobić koszulkę
sokolnh Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 > jarko opiekuj się biedulką, moja też niedawno w szpitalu siedziała 2 tyg. więc wiem jakie to przykre, ale co się stało? w czasie zabawy gdzieś upadła?, wiem że te małe chochlice ciężko upilnować i czasem nawet człowiek nie wie Ehhh, potknęła się o krawężnik i było zwyczjne boom jakich setki w życiu małego człowieczka... a co do fotogeniczności to do poprzedniej a4-ki miałem jeszcze modelke, a teraz to nie chce pozować, mówi że ma nie odpowiednią koszulkę To jak, mam przerobić koszulkę jesli jest taka mozliwosc to chetnie zakupie taką
biedruch Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 a ja Jarko chętnie bym nabył bluzę tak jak gadaliśmy na spocie. jak możesz przywieź na spota rozmiar M/L pozdro dla Małej ;(
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 panie Biedruch czy aby napewno Twoj skrzynia to tiptronic? A nie multi¿?
Wąski Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 znów padało Jarko jak jakiś problem z mała daj znać Kamil
siemian Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 panie Biedruch czy aby napewno Twoj skrzynia to tiptronic? A nie multi¿? biedruch ma quattro czyli pewnie tiptronic
pav7 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dzień dobry Widzieliście to ..?? http://www.jtng.pl/pokaz_produkt.php?idprod=1042
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ma ktoś znajomego w salonie nissana, potrzebuje sprawdzić autko po vinie
marcin j Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ma ktoś znajomego w salonie nissana, potrzebuje sprawdzić autko po vinie nikt się nie przyzna :>
Wąski Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ma ktoś znajomego w salonie nissana, potrzebuje sprawdzić autko po vinie taaaaaaa
Rekomendowane odpowiedzi