BrunoNH Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jak do czwartku to jakos zniose, w czwartek na urlopik sie wybieram taki krotki wiec licze na pogode [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 12:07_________________________________________________http://w663.wrzuta.pl/film/96luWIDTn7Z/brzuszek_miesniary Je.aniutka co to ma być ?? No jakto co ?? Wybryk natury
MIIKEW Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 qrde jesteście wielcy :notworthy: jutro bede dzwonił po skodach i seatach tam mogą mieć najtaniej
rex Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgadzam się Ziom, też go darzę szacunkiem, ale nie w taką pogodę i na listość boską nie na Wiankach z łaski swojej puść mi szczałkę, jeśli się dotoczę na Kazika to może jednego obalimy wznosząc toast za L.K. :> 663-3000-23 pozdro Oj, niestety dopiero teraz przeczytałem... O 19.30 już byłem w Pozytywce...
Krzysztof Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Kubek ciezki woz i twarde opony ma;/
BrunoNH Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zawsze mnie zastanawialo jak sa przymocwane te nakladki na przednich kolach ze sie nie obracaja http://dwumiasto.net/zdjecia/button.jpg
KERCZI Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Chłopaki z Krakowa mam do kogoś z was prośbę zamierzam kupić silnik 2.0 TDI BKD znalazłem właśnie taki w Skawinie 15km od Krakowa, problem w tym, że mieszkam we Wrocławiu Czy ktoś mieszkający blisko mógłby podjechać i zobaczyć w jakim stanie jest ten silnik i czy faktycznie wygląda na 30tys.przebiegu. Prośba do kogoś kto umiałby mniej więcej ocenić taki silnik. Ewentualne koszty dojazdu zwrócę. pozdr. W skawinie??? HMMM jesli od Goscia z Allegro ktory ma login KLIMEKSERVICE i numer telefonu chyba na 503 to bardzo rzetelny gosc, osobiscie kupilem u niego juz wiele czesci , chlop robi glownie audi i jest w tym bardzo dobry, wiec najprawdopodobniej jest tak jak mowi...niestety nie znam sie na silnikach wiec raczej moja wizyta w tym nie pomoze :/[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 14:30_________________________________________________http://www.tvn24.pl/2238693,12690,0,0,1,wideo.html
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 jutro bede dzwonił po skodach i seatach tam mogą mieć najtaniej Jak kiedys coś kupowałem to u Danelczyka wyskoczyła mi cena 268zł, a u Bełtowskiego zapłaciłem 246zł. Nie wiem czy tak będzie ze wszystkimi częściami. Na pewno ktos kiedyś pisał że tania jest skoda w Bieńczycach - osobiście potwierdzić nie mogę qrde jesteście wielcy :notworthy: Wiemy :naughty: :naughty: :naughty: polecamy się na przyszłość
KERCZI Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 qrde jesteście wielcy :notworthy: Wiemy :naughty: :naughty: :naughty: polecamy się na przyszłość I SKROMNI
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 qrde jesteście wielcy :notworthy: Wiemy :naughty: :naughty: :naughty: polecamy się na przyszłość I SKROMNI
themOn Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 qrde jesteście wielcy :notworthy: Wiemy :naughty: :naughty: :naughty: polecamy się na przyszłość I SKROMNI i przystojni
KERCZI Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 qrde jesteście wielcy :notworthy: Wiemy :naughty: :naughty: :naughty: polecamy się na przyszłość I SKROMNI i przystojni i w ogole tak łannie sie ubieramy
PABLO Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 qrde jesteście wielcy :notworthy: Wiemy :naughty: :naughty: :naughty: polecamy się na przyszłość I SKROMNI i przystojni i w ogole tak łannie sie ubieramy I chodzimy w białych butach
Krzysztof Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Koledzy a mozecie polecic jakis zaklad zajmujacy sie klima? Mam u siebie w miasteczku dwa takie ale nie jestem pewny czy zrobia mi z klimatyzacja porzadek. Ogolnie problemy sa takie: slabe=zadne chlodzenie(uklad nabijany 2 lata temu..;/), pierwsze powietrze z nawiewu nieladnie pachnie i opoznione dzialanie klap. Tzn. przelaczajac miedzy szyba a centralnymi klapami trwa to kilka minut. Przy najblizszej okazji sprawdze dokladnie bledy na VAG'u. Ile orientacyjnie kosztowalo by mnie doprowadzenie klimatyzacji do porzadku?
KERCZI Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Koledzy a mozecie polecic jakis zaklad zajmujacy sie klima? Mam u siebie w miasteczku dwa takie ale nie jestem pewny czy zrobia mi z klimatyzacja porzadek. Ogolnie problemy sa takie: slabe=zadne chlodzenie(uklad nabijany 2 lata temu..;/), pierwsze powietrze z nawiewu nieladnie pachnie i opoznione dzialanie klap. Tzn. przelaczajac miedzy szyba a centralnymi klapami trwa to kilka minut. Przy najblizszej okazji sprawdze dokladnie bledy na VAG'u. Ile orientacyjnie kosztowalo by mnie doprowadzenie klimatyzacji do porzadku? no i wszystko zepsul...
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Koledzy a mozecie polecic jakis zaklad zajmujacy sie klima? Mam u siebie w miasteczku dwa takie ale nie jestem pewny czy zrobia mi z klimatyzacja porzadek. Ogolnie problemy sa takie: slabe=zadne chlodzenie(uklad nabijany 2 lata temu..;/), pierwsze powietrze z nawiewu nieladnie pachnie i opoznione dzialanie klap. Tzn. przelaczajac miedzy szyba a centralnymi klapami trwa to kilka minut. Przy najblizszej okazji sprawdze dokladnie bledy na VAG'u. Ile orientacyjnie kosztowalo by mnie doprowadzenie klimatyzacji do porzadku? no i wszystko zepsul... Nie On... Pablo się zagalopował z tymi butami P.S. Kolego tu coś poszukaj http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie-b34.0/
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zepsul? :gwizdanie: Na spocie Wąski Ci pokaże jak najlepiej dojść do KFC
Krzysztof Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Przeglądnąłem te warsztaty w dziale 'Polecane' i musze po niedzieli podzwonic troche i umowic sie na jakis kompleksowy przeglad. Dodatkowo wyczytalem, ze brak czynnika chlodzacego prowadzi do zatarcia sprezarki Ciekawe jakie sumki mi zaspiewaja za to.. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi