Gość TrueOgre Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Pany, co wybrać :?: http://www.a4-klub.pl/smf/ps3_vs_xbox360-t19540.0.html;msg963719#msg963719 PS3 OF CORSE
sokolnh Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 hmmmm ale kogo olewają ? podaj przykłady Ja nie znam nikogo z krakowa i okolic komu coś zj***li :gwizdanie: oprócz Ciebie ?
Cuber Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 oprócz Ciebie ? no np. Wszyscy tylko piszą i naperdalają ale nic konkretnego nie ma :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 ja nie napierdzielam, wręcz przeciwnie, wszędzie ich chwalę
Cuber Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 aha , Oni nic nie zj***li u mnie posłuchałem tylko rad pewnych speców z warszawy i katowic odnosnie podniesienia temperatrury spalania i sie zrobiło jak sie zrobiło na moje własne zyczenie
rex Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zrobiła się opinia bez podstawnie :gwizdanie: kazdy coś gdzie Grzesiek, ja na samej Bieżanowskiej gadałem z 2 kolesiami, których sprawy opisałem post wcześniej Na racingforum.pl tematów na ich temat było tyle, że dość trudno je zliczyć . Między innymi na temat ich chipów i rysowanych przezeń wykresów Zmodyfikować wykres jest maxymalnie łatwo, troszkę zmieniając jedną zmienną Oczywiście nie twierdzę, że inni tunerzy tego nie robią/nie robili, ale w V-Techu to wyjątkowo częsty proceder Dodaj do tego przygody Poźka z Siwkiem (pomijam to, że nic nie zrobili, ale bardziej wymysły że właśnie turbo wymienili itp.) Co do hamowni i momentu - bo to po prostu widać na drodze + porównanie z wykresami z innych hamowni. Na V-Techowskiej auto ZAWSZE ma więcej niutków, niż na jakiejkolwiek innej. Hamownia inercyjna po prostu ma inną specyfikę niż obciążeniowa, stąd też większy moment wypluwa.
siemian Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 mnie wystarczy że widziałem wykres jaki zaproponowali jednemu z forum. Nie pamiętam nicku (od czarnej b7 170ps s-line). Mówiliście że ja mam górke w momencie a to co tam było to już chyba "lodowiec" Jak znajde wykres to zamieszcze[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 23:03_________________________________________________smughos[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 23:06_________________________________________________ A tu opis: http://www.a4-klub.pl/smf/b7_brd_jezdzilem_na_zatkanych_wtryskach_problem_z_tuningiem-t47405.0.html;msg514360#msg514360
Cuber Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Na racingforum.pl tematów na ich temat było tyle, że dość trudno je zliczyć . Między innymi na temat ich chipów i rysowanych przezeń wykresów Zmodyfikować wykres jest maxymalnie łatwo, troszkę zmieniając jedną zmienną Oczywiście nie twierdzę, że inni tunerzy tego nie robią/nie robili, ale w V-Techu to wyjątkowo częsty proceder brednie stary i tyle wqwidziałes na własne oczy ? Ja natomiast widziałem auto zrobione przez co poniektóych i jak sie okazalo konie gdzieś wcieło , chyba poszły pobiegać sobie :gwizdanie: o dziwo niuty sie zgadzały Poziek to jest inna historia :gwizdanie: che usłyszeć kogos z klubu A4 komu Vtech zj***ł auto i zrobił wirtualne konie i wykresy a mimo to jeźdzą do dziś i nie jednego objeżdzają Siemian podaj coś na żywca a nie coś widziałeś a nie wiadomo tak defakto co widziałeś Ale spokojnie kumpel będzie robil program w B7 2,0 TDI w takim jaki masz ..... ustawimy Was na sciganko na 1/4 sie okaze czy te Vtechowskie programy to wirtualne konie ..... Dobra koniec tego tematu tutaj bo to nie ma sensu [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 23:10_________________________________________________ide spać , dobranoc
rex Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 brednie stary i tyle wqwidziałes na własne oczy ? Pociągnę jeszcze na chwilkę, obiecuję, że po raz ostatni Grzesiek, jakbyś miał komuś coś zrobić, to wolałbyś zj***ć jakimś, sorry za określenie, no-name'om czy klubowi i mieć przesrane w całym klubie ? Myślę, że odpowiedź jest jasna. U nas chip wyglądał zupełnie inaczej dlatego, że: 1. Robił go sam V-Piro 2. Każdego zapraszał oddzielnie i razem z nim pisany był program Normalnie to wygląda tak: 1. Przychodzisz 2. Siadasz i czekasz 3. Dostajesz gotowy wykres Pamiętasz sprawę Murzyna (oboje wiemy że wały były kręcone, ale co V-Tech miał sp***dolić to spierdolił ) Na własne oczy nie widziałem rzeczy, o których piszą, ale na tyle dobrze znam co poniektóre osoby, żebym im wierzyć I nie mówię tu tylko o byłych pracownikach V-Techu, którzy w tej chwili robią w innych firmach i chcą jedynie obsmarować d*pę swojemu ex-pracodawcy
rzeźnik. Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 ja mam program v tech i zadowolony jezdem , ale nie o to mi chodzi mam pytanie czy w chrzanowie odbywają się jeszcze spoty , bo nic znaleźć nie mogę
rex Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 rzeźnik, ekipa chrzanowska tu już tak naprawde nie istnieje. Być może na innym forum tak
sokolnh Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 oprócz Ciebie ? no np. Wszyscy tylko piszą i naperdalają ale nic konkretnego nie ma :gwizdanie: w AVFie dwie turbo do wymiany, moze turbo kiepskie, ale sam fakt a 3.0 prawie Ci sie zagotował
PABLO Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 To się nam pohamowaliście tutaj :gwizdanie: Gasimy
nex Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 ja mam program v tech i zadowolony jezdem , ale nie o to mi chodzi mam pytanie czy w chrzanowie odbywają się jeszcze spoty , bo nic znaleźć nie mogę Do krk masz 30 km nie narzekaj ja też dojeżdzam
Wąski Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 hmmmm ale kogo olewają ? podaj przykłady Ja nie znam nikogo z krakowa i okolic komu coś zj***li :gwizdanie: oprócz Ciebie ? coś mogę powiedzieć :gwizdanie: Ogólnie robiłem tam już kilka samochodów -Lagunę Passata Golfa i ..... ogólnie nie było źle-bo nie maiłem innego doświadczenia.I zapewne po przygodzie z Audi mam takie zdanie na ich temat bo tak się nie traktuje klienta który zostawił kilka tyś !!! Ważne jest to aby klient był zadowolony z wyniku ich pracy-Osiągów i kuni A i tak się znajdzie ktoś kto powie -a po co tam-a dlaczego -jest dużo innych ....... Panowie zawsze tak jest
marcin j Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 no i gdzie teraz jechać hamować auto w wolnej chwili, chyba ankiete zrobie
Wąski Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 http://www.tvn24.pl/-1,1606557,0,1,tureckie-dziecko-szczescia,wiadomosc.html ale fart [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 08:51_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1606418,0,1,transformers-2-8211-zemsta-pirotechnikow,wiadomosc.html
pav7 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 :hi: [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 10:51_________________________________________________Siemian nie odgapiaj
Rekomendowane odpowiedzi