marcin j Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Chce kupić dystanse , jakiego sprzedawce z allegro polecacie,?? Chyba że ktoś handluje tym z ekipy krk, lub ma dostęp do dobrego towaru , Robert ?
Wąski Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 W Krakowie na ul.Zakopiańskiej przed Toyotą po prawej ,lub ulica Łużycka
rzeźnik. Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 panowie a o co poszło z tą ekipą z chrzanowa ?
jarko Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 panowie a o co poszło z tą ekipą z chrzanowa ? Ot mnic wielkiego... Nie podobało im się tutaj to zmienili otoczenie Tak zwyczajnie, bez żadnych sensacji _________________________________________________ Nowy pomysł na biznes http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-cd-gry-ksi-ki-Playstation-3-wynajm-Tel-Sony-Bravia-40-cali-Tel-793-685-705-W0QQAdIdZ116878706[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 11:49_________________________________________________Bruno, masz jakieś fajne gierki na PS3
BrunoNH Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Nie zabardzo... sam ostatnio ciupie tylko w PC Bralem od brata mojej dziewczyny, ale ostatnio nie zyje z nim w za dobrych stosunkach a PS3 byl wlasnie jego...
jarko Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Bralem od brata mojej dziewczyny, ale ostatnio nie zyje z nim w za dobrych stosunkach a PS3 byl wlasnie jego... To śmigaj do sklepu po dobrą króweczkę na co czekasz :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Robert jutro rano sie melduje u Ciebie , poprostu sie nie wyrobiłem dzisiaj
BrunoNH Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Bralem od brata mojej dziewczyny, ale ostatnio nie zyje z nim w za dobrych stosunkach a PS3 byl wlasnie jego... To śmigaj do sklepu po dobrą króweczkę na co czekasz :gwizdanie: Narazie mam inne wydatki, corka, imprezy rodzinne no i moze wakacje, a potem sie cos pomysli... :gwizdanie:
pav7 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Panowie spaliła mi się postojóweczka ... ;( Chciałem je zastąpić jakimiś LEDAMI gdzie mogę dostać od ręki w Krakowie aaaa i czy podejdą bez problemu czy jakieś mody trzeba robić.?? ODPISZCIE ...
jarko Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Bralem od brata mojej dziewczyny, ale ostatnio nie zyje z nim w za dobrych stosunkach a PS3 byl wlasnie jego... To śmigaj do sklepu po dobrą króweczkę na co czekasz :gwizdanie: Narazie mam inne wydatki, corka, imprezy rodzinne no i moze wakacje, a potem sie cos pomysli... :gwizdanie: Dobra krówka to przecież żaden wielki wydatek... A ile przyjemności przy tym :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Panowie spaliła mi się postojóweczka ... ;( Chciałem je zastąpić jakimiś LEDAMI gdzie mogę dostać od ręki w Krakowie aaaa i czy podejdą bez problemu czy jakieś mody trzeba robić.?? ODPISZCIE ... http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_montaz_led_zamiast_postojowek-t67385.0.html [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 12:59_________________________________________________ Robert jutro rano sie melduje u Ciebie , poprostu sie nie wyrobiłem dzisiaj
pav7 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dzięki Wąski .... Ale wolał bym jednak coś bez przeróbek typu plug&play
BrunoNH Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Bralem od brata mojej dziewczyny, ale ostatnio nie zyje z nim w za dobrych stosunkach a PS3 byl wlasnie jego... To śmigaj do sklepu po dobrą króweczkę na co czekasz :gwizdanie: Narazie mam inne wydatki, corka, imprezy rodzinne no i moze wakacje, a potem sie cos pomysli... :gwizdanie: Dobra krówka to przecież żaden wielki wydatek... A ile przyjemności przy tym :gwizdanie: W sumie to samo mam na PC... :gwizdanie:
siemian Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Panowie Vario-techowi fure ukradli... :shocked: :shocked:
domelq Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Widziałem, nie zbyt miła sytuacja...
Cuber Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Panowie Vario-techowi fure ukradli... :shocked: :shocked: Nie jemu pierwszemu i z ciezkim bólem to powiedziec pewnie nie ostatniemu ;(
Wąski Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dzięki Wąski .... Ale wolał bym jednak coś bez przeróbek typu plug&play nie ma takich [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 13:39_________________________________________________ Robert udalo sie wyslac conieco??? Nie bo nie byłem .UPS[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 13:39_________________________________________________ Panowie Vario-techowi fure ukradli... :shocked: :shocked: Nie jemu pierwszemu i z ciezkim bólem to powiedziec pewnie nie ostatniemu ;( dokładnie
keżor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 siemka, wracając jeszcze do laguny , to tak Rex , dokładnie o tego chodzi :> ale dawno w nikogo nie wjechał
Rekomendowane odpowiedzi