kepasa Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 mogłeś podejść do ochrony i zapytać czy nie było w zasięgu jakiejś kamerki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 wrzesień :gwizdanie: wtorek 9.00 wiadomo gdzie, pasi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 do wieczer pany jak tam po spociku ... działo się coś ciekawego a tu link który mnie zadziwił http://www.youtube.com/watch?v=CqiPjm0KJ3A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 było już kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 dzieki za spota, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Panowie, czy mamy na spociku jakiegoś magika od VAGa, który ogarnia kodowanie RNS-E z modułem bluetooth i kierownicy multifunkcyjnej w B6? Bo zakładałem taki zestaw u siebie i nie do końca jest tak jak być powinno. Może ktoś kto się na tym zna by rzucił okiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Dzięki za spota i ciastka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 i wiadomo za ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Panowie, czy mamy na spociku jakiegoś magika od VAGa, który ogarnia kodowanie RNS-E z modułem bluetooth i kierownicy multifunkcyjnej w B6? Bo zakładałem taki zestaw u siebie i nie do końca jest tak jak być powinno. Może ktoś kto się na tym zna by rzucił okiem? zagadaj do KERCZI-ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Panowie, czy mamy na spociku jakiegoś magika od VAGa, który ogarnia kodowanie RNS-E z modułem bluetooth i kierownicy multifunkcyjnej w B6? Bo zakładałem taki zestaw u siebie i nie do końca jest tak jak być powinno. Może ktoś kto się na tym zna by rzucił okiem? zagadaj do KERCZI-ego Dzięki już do niego piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Panowie, czy mamy na spociku jakiegoś magika od VAGa, który ogarnia kodowanie RNS-E z modułem bluetooth i kierownicy multifunkcyjnej w B6? Bo zakładałem taki zestaw u siebie i nie do końca jest tak jak być powinno. Może ktoś kto się na tym zna by rzucił okiem? zagadaj do KERCZI-ego Dzięki już do niego piszę. Dzwoń http://www.a4-klub.pl/smf/najlepsze_na_rynku_ramki_pod_tablice_rejestracyjna_i_edycja_zakonczona-t71070.0.html w pierwszym poście znajdziesz numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 jak Poziek ? poległ ale długo musiałem walczyć sie trzymał nic nie pamiętam od jakiejś 1 w nocy... co oznacza, że nie pamiętam jak się krakusiaki zmyli do domów nie pamiętam czy Czenkową Marzenkę ucałowałem z języczkiem nie pamiętam kto mi wiązał krawat ale w sobotę się przydał pamiętam tylko, że was wszystkich wykląłem :kox: :kox: dzięki Themon, że to mnie wybrałeś na sparing-partnera przed swoim weselem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Jarko dzięki za navigację do pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Jarko dzięki za navigację do pokoju hehe czyli jednak coś pamiętasz :gwizdanie: Agnieszka dobrze łóżko wygrzała :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 do do :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dzień dobry w ten ponury poniedziałek kończący wakacje [br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 08:29_________________________________________________ Jeżyk posty nabijam Tylko nie chcą mi coś dopisywać mówiłem dawaj hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 jol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 08:58_________________________________________________ jol a Ty jeszcze tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Czekamy na tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Czekamy na tel aha ... bo już zgłupiałem po tym co napisał Nikuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi