Gość TrueOgre Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 a Ja sie czuje zajefajnie bo jak się w końcie siedzi i o dwunastej wraca do domu... dokładnie :naughty:dzięki Jarko za wytrwanie do końca, powrót z drinkami - bezcenny :polew: Themon jeszcze raz wszystkie najlepszego :evil: Dzięki wszystkim za zabawę _________________________________________________ btw - zmiana priorytetów = zmiana przyjaciół :gwizdanie: :gwizdanie:
jarko Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 a to Themon miał wczoraj slub? Wszyscy się na starość żenią Ja nie wiem czy nastała jakaś moda czy co :?: moda to jest ale na wczasy z zaręczynami dzięki Jarko za wytrwanie do końca, powrót z drinkami - bezcenny :polew: Piękny kawaler się żenił, trza było to godnie uczcić
marcin j Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Najlepszego Themon ! Od wczoraj oboje przeszliśmy na tę samą stronę mocy Ty też rex ???? :gwizdanie:
nex Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Najlepszego Themon ! Od wczoraj oboje przeszliśmy na tę samą stronę mocy Ty też rex ???? :gwizdanie: yeee on też
rex Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Marcin, tak się jakoś złożyło nex - odpisałem Ci na pw. Cuberos - zapytałem się Maćka na a3'ach poprzez pw. Jak tylko dostanę odpowiedź, od razu Ci wkleję. Kamil - wielkie dzięki za przejażdżkę. Beata w 100% napalona Możliwe że w najbliższym czasie będziemy rozmawiać konkretniej
marcin j Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Rex , no to graty w takim razie , Wszystkiego naj naj naj
sokolnh Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Kamil - wielkie dzięki za przejażdżkę. Beata w 100% napalona Możliwe że w najbliższym czasie będziemy rozmawiać konkretniej spoko ja też Ci nie gratulowałem jeszcze, także gratuluje i wszyskiego najlepszego Themon, najlepszego
Cuber Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 Cuberos - zapytałem się Maćka na a3'ach poprzez pw. Jak tylko dostanę odpowiedź, od razu Ci wkleję. OK
Gość PrZeMiAn Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Cub i jak ? LG dolby digital ?
Cuber Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 bo jak się w końcie siedzi i o dwunastej wraca do domu... Taaaaaaaaaaaaaak ?? wyszliśmy o 2-20 :gwizdanie: My piliśmy w tym koncie a Ty odpadłes w przedbiegach godzina 00-45................. ZDJĘCIE ZOSTAŁO USUNIĘTE NA PROŚBĘ ......... .............. leszczyku :decayed:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Hahahaha regenerował siły Noc długa
Cuber Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 Cub i jak ? LG dolby digital ? zapierd......
Gość PrZeMiAn Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Cub i jak ? LG dolby digital ? zapierd...... Ulala stukanie młotkami i wkrętarką o 23 to pikuś przy tej broni
jarko Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 bo jak się w końcie siedzi i o dwunastej wraca do domu... Taaaaaaaaaaaaaak ?? wyszliśmy o 2-20 :gwizdanie: My piliśmy w tym koncie a Ty odpadłes w przedbiegach godzina 00-45................. ... .............. leszczyku :decayed: dać dziecku aparat do ręki... ile więcej przez te 10 minut wypiłeś :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 hmmm no nie wiem czy przez 10 minut :gwizdanie: a przed i po spaniu miałes kieliszek odwórcony denkiem do góry i nie piłes :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi