Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

co do środy to nie wiem bo :

- gra Poslka reprezentacja

- wkurzyli sie za ostatnie że Nas/Was nie było :cool1:

ja byłem chętny jak zawsze :gwizdanie: nie było całej reszty ale ok :)

nie wazne myślałem ze graliscie i zebrałes ekipe, generalnie FV za to granie tez poszła

Jutro mam im dac znac czy bedziemy grali czy nie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przecież dzwoniłem do Darka i powiedziałem mu że mam 4 osoby i czy mogą jeszcze 2 załatwić , powiedział że nie za bardzo bo sami nie mają składu... taką informację dał mi już o 14 tak więc niech nie świruje bo nawet gdybyśmy mieli skład to oni nie mieli :wink4:

Opublikowano

Dobranoc

Opublikowano
  • Autor

przecież dzwoniłem do Darka i powiedziałem mu że mam 4 osoby i czy mogą jeszcze 2 załatwić , powiedział że nie za bardzo bo sami nie mają składu... taką informację dał mi już o 14 tak więc niech nie świruje bo nawet gdybyśmy mieli skład to oni nie mieli :wink4:

hm powiedzieli dzisiaj ze od Nas miało być 2-ch i jeszcze dostali info na 2 godziny przed graniem :gwizdanie:

Dobranoc

:hi:

Opublikowano

Witam serdecznie....mam pytanko....a mianowicie czy ma ktos jakies namiary na dobry zaklad blacharsko-lakierniczy w Krakowie.....wczoraj jakis osiolek na parkingu wjechal mi kolem w drzwi takze potrzebny ktos do wyprowadzenia tego i pomalowania calego elementu.....z gory bardzo dziekuje za jakiekolwiek info.....pozdrawiam

Opublikowano

hm powiedzieli dzisiaj ze od Nas miało być 2-ch i jeszcze dostali info na 2 godziny przed graniem :gwizdanie:

kłamią

byłem ja , kudłaty , angelo i kumpel franka. Ty nie dałeś rady , Ogr też , Kuczi był na porodówce i dlatego nie było składu.

Opublikowano

A dobra pozniej poczytam wasze dzisiejsze wypociny bo teraz jadę na miasto :decayed:

Opublikowano

A dobra pozniej poczytam wasze dzisiejsze wypociny bo teraz jad :decayed:ę na miasto :decayed:

po co ?

znowu Twoja siedzi w knajpie z jakimis typami ?

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie....mam pytanko....a mianowicie czy ma ktos jakies namiary na dobry zaklad blacharsko-lakierniczy w Krakowie.....wczoraj jakis osiolek na parkingu wjechal mi kolem w drzwi takze potrzebny ktos do wyprowadzenia tego i pomalowania calego elementu.....z gory bardzo dziekuje za jakiekolwiek info.....pozdrawiam

zagadaj do OZIego z krakowa :wink4:

kłamią

byłem ja , kudłaty , angelo i kumpel franka. Ty nie dałeś rady , Ogr też , Kuczi był na porodówce i dlatego nie było składu.

spoko looozik :decayed:

Opublikowano
:przebiegly:
Opublikowano

jak chcesz koniecznie z usb to taki jest wporządku :good:

Nie koniecznie ale jak ma to lepiej,ma byc czarne i podswietlane na czerwono.Najlepiej by bylo gdyby wyswietlacz swiecil na czerwono ale ciezko o takie radio w dobrej cenie

Bardzo łatwo właśnie :naughty: :gwizdanie:

Zadzwoń jutro do mnie :wink4:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2009, 02:41_________________________________________________

A dobra pozniej poczytam wasze dzisiejsze wypociny bo teraz jad :decayed:ę na miasto :decayed:

po co ?

znowu Twoja siedzi w knajpie z jakimis typami ?

No jasne Kamil codziennie z innym :naughty:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2009, 02:53_________________________________________________Gasimy :hi:

Opublikowano

świecimy ; :hi: :hi:

Opublikowano

Siema

Opublikowano
  • Autor

:bry:

Kamil to co to za BMW jedzie do Ciebie :gwizdanie:

Opublikowano

:bry:

Kamil to o to za BMW jedzie do Ciebie :gwizdanie:

E90 320 D :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

hmmm no to nieźle :cool1:

Opublikowano
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.