Gość TrueOgre Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 żyje ale skurwel szybki był :polew:
PABLO Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 żyje ale skurwel szybki był :polew: A bo Ci się zachciało takiego szybkiego wariata
ykk Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 ja niestety też nie dam rady w tą niedzielę, trzeba było dać znać wcześniej a nie dwa dni przed :gwizdanie: cholera ugryzł mnie wąż auuuuuuu Pytong
Gość TrueOgre Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 żyje ale skurwel szybki był :polew: A bo Ci się zachciało takiego szybkiego wariata j**any szybszy od rsa :polew:
jarko Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 To co panowie w ta niedziele jedziemy do kazimierzy Ty byś się w końcu w KR pojawił
Tukan Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 15:09_________________________________________________ ja niestety też nie dam rady w tą niedzielę, trzeba było dać znać wcześniej a nie dwa dni przed :gwizdanie: cholera ugryzł mnie wąż auuuuuuu Żyjesz jeszcze :?: Chyba predzej by waz padl nie czytaj tyle faktu bo Ci się mózg zlasuje Nie czytam faktu [br]Dopisany: Wrzesień 10, 2009, 03:48:50 _________________________________________________ To co panowie w ta niedziele jedziemy do kazimierzy Ty byś się w końcu w KR pojawił Bede w ta niedziele jak nie zapije w sobote :gwizdanie:[br]Dopisany: Wrzesień 10, 2009, 03:49:42 _________________________________________________To weza mozna calkowicie pozbawic gruczołów jadowych??
Gość TrueOgre Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 dusiciele nie mają jadu duszą jak sama nazwa wskazuje
Tukan Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 dusiciele nie mają jadu duszą jak sama nazwa wskazuje Aha sory nie doczytalem ze on byl z rodziny pytunga
grippen Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Panowie można zrobić grila więc termin zakładam na 21 wrzesnia bo wtą niedziele jest odpust u nas i nie wiem gdzie krany rozbiją czy pod kościołem czy na rynku więc termin 21 wrzesień żeby was zachęcić to kiełbaski na grila już kupuję więc deklarować się kto będzie
Tukan Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Panowie można zrobić grila więc termin zakładam na 21 wrzesnia bo wtą niedziele jest odpust u nas i nie wiem gdzie krany rozbiją czy pod kościołem czy na rynku więc termin 21 wrzesień żeby was zachęcić to kiełbaski na grila już kupuję więc deklarować się kto będzie Tylko wrzuc je do zamrazarki bo nic z nich nie bedzie :gwizdanie:
grippen Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 po co do zamrażarki skoro termin jest na 21 września więc zapraszam zbierzcie się macie rzut beretem a będzie pewnie fajnie
jarko Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 po co do zamrażarki skoro termin jest na 21 września więc zapraszam zbierzcie się macie rzut beretem a będzie pewnie fajnie A może lepiej na 20
Tukan Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 po co do zamrażarki skoro termin jest na 21 września więc zapraszam zbierzcie się macie rzut beretem a będzie pewnie fajnie bo od jutra do 21 sie zepsuja
grippen Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 kupiłbym dopiero 20-go po co wcześniej zbierzcie się i przyjeżdzajcie
slimaqPL Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 WITAM wszystkich jestem początkującym ,ale postaram się wpaść więc prosiłbym o rezerwacje chociażby połówki kiełbasy hehe ( będę bo chciałem się was poradzić odnośnie mojego pierdzikółka hehe )
Tukan Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 żeby was zachęcić to kiełbaski na grila już kupuję więc deklarować się kto będzie Sam napisales :gwizdanie:
grippen Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Proszę o mobilizację na dzień 20 września (niedziela )zastanówcie się i proszę o wpisywanie się na listę[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 19:32_________________________________________________zwykłe przejęzyczenie wiadomo że zaopatrzenie dzień wcześniej
jarko Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 WITAM wszystkich jestem początkującym ,ale postaram się wpaść więc prosiłbym o rezerwacje chociażby połówki kiełbasy hehe ( będę bo chciałem się was poradzić odnośnie mojego pierdzikółka hehe ) zapraszamy żeby was zachęcić to kiełbaski na grila już kupuję więc deklarować się kto będzie Sam napisales :gwizdanie: No i co sie trzepiasz
Tukan Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 No i co sie trzepiasz :cool1 A co jadl bys potem nie swieze
Rekomendowane odpowiedzi