Tukan Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Gratki Tytus,a tak to siema Pablo jestes 2 na liscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 ja nie wiem jak wy to robicie, ze wam tyle te auta palą, niedlugo bedzie 3,5l moja nie schodzi z 9L po miescie a na trasie przewanie tez nie co do Ogra i tej przejazdzki 535d to przed zakupem powiedzialbym, ze zdecydowanie wole a6 3.0tdi w s-line bo beema troche surowa w srodku mi sie wydawala a a6 rozwazalem lub nowe a4, teraz jednak mowie, ze wole 535 w emce bo to auto jest "fajne", audika tez zostawie choc pali podobnie a jezdzi srednio ale zobaczymy jak beema w zimie sobie radzi, przed zima nie czipuje Mnie też tyle autko pali a nawet troszke więcej... Tytus gratki własnych czterech kątów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Panowie, chciałem podzielić się z Wami wesołą nowiną Wczoraj odebrałem klucze do MOJEGO nowego mieszkania :thumbup: :dance: :banan: :banan2: Mam nadzieje że od października będzie już koniec z płaceniem "do studni" za wynajem mieszkania :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Robercie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Robercie ? cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 http://www.joemonster.org/filmy/19504/Najszybszy_samochod_dopuszczony_do_ruchu_miejskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article452486/Posluchaj_jak_dyszy_prezenterka_na_antenie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article452486/Posluchaj_jak_dyszy_prezenterka_na_antenie.html :polew: Wąski byłeś tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 http://www.joemonster.org/filmy/19504/Najszybszy_samochod_dopuszczony_do_ruchu_miejskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Cuber juz zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Cuber juz zrobione Siemka all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam Panowie mój kolega ma problem z reglacją wtrysków mechnicznych w A6 2.0E czy możecie polecić jakiś warsztat w krk gdzie znają się na takich rzeczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 tam jest wtrysk mechaniczny a nie wtryski jesli jest klapka pogieta lub łapa jest rozregulowana to tylko wymiana, szkoda kasy na naprawiane niech znajdzie uzywke i wymieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Panowie, chciałem podzielić się z Wami wesołą nowiną Wczoraj odebrałem klucze do MOJEGO nowego mieszkania :thumbup: :dance: :banan: :banan2: Mam nadzieje że od października będzie już koniec z płaceniem "do studni" za wynajem mieszkania Gratki, nie ma jak własne "M" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi