sokolnh Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 tak, aktualne[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 15:35_________________________________________________ sokolnh będziesz dzisiaj na spocie :?:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 15:03_________________________________________________Siema fiolecik bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 tak, aktualne[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 15:35_________________________________________________ sokolnh będziesz dzisiaj na spocie :?:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 15:03_________________________________________________Siema fiolecik bede Ok Ja podjadę z drugą czarną B6 Arcziego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Dzisiaj uda mi się wpaść do Was na spota :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10198960 chce cos takiego sobie zakupić, tylko zeby było ciut tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Dzisiaj uda mi się wpaść do Was na spota :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejk Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Znacie może jakiś zakład w KRK który zajmuje się czyszczeniem/naprawą laserów w RNS-E?:> Bo mam problem z czytaniem przegrywanych płyt a w takich sprawach mało kumaty jestem:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Witam Panowie Chlopaki z klubu Golfa wybieraja sie na grupowa hamownie do ProjektXS w Krakowie. Przy 10 autach wjazd za 50zl. Wiem ze jest ich 8-9. Jak by ktos chcial sie wybrac to zapraszam. Termin jest umowiony na 24.10.2009r. Link do tematu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=249320&start=210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Znacie może jakiś zakład w KRK który zajmuje się czyszczeniem/naprawą laserów w RNS-E?:> Bo mam problem z czytaniem przegrywanych płyt a w takich sprawach mało kumaty jestem:) Pozdro Sam możeś śmiało to zrobić. A jak nie chcesz to dzwoń do Marcina. tel. 501 963 597 On montował wielu osobom z klubu RNS-E (m.in. mnie) i zna się na rzeczy. A tak w ogóle to kto nie oglądał wyścigu niech żałuje. Był arcyciekawy. Brawo Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Siemka all, Jak tam było na spocie ? Ja dzisiaj nie dałem rady miałem najazd rodzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 witam [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 11:28_________________________________________________Ma ktoś ochote iść za mnie na wykład na 13.05, w zamian dam się przejechać autem :gwizdanie: Aktualne jeszcze :?: zwlokłem sie jakos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Siema, spot dzisiaj nie dopisał w ilosc klubowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Siema, spot dzisiaj nie dopisał w ilosc klubowiczow No wlasnie gdzie byliscie?? Tyle czekalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 dobry wieczór -ostatnio nie tylko spoty podupadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 miło było, chociaż faktycznie nie wiele osob sie pojawilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 miło było, chociaż faktycznie nie wiele osob sie pojawilo. a jak w Limanowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 dobry wieczór -ostatnio nie tylko spoty podupadły możesz rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi