irko Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 ale jak ese pojechales to co ja sie bede wyglupial, ja mam miejskie auto niemieckiego emeryta, wysokoprezne a nie jak wy porezane wyscigowki
rex Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 pomyslimy :gwizdanie: :naughty: I na to czekałem
PABLO Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 ale jak ese pojechales to co ja sie bede wyglupial, ja mam miejskie auto niemieckiego emeryta, wysokoprezne a nie jak wy porezane wyscigowki Ty też nie bądź taki skromny
rex Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 ale jak ese pojechales to co ja sie bede wyglupial, ja mam miejskie auto niemieckiego emeryta, wysokoprezne a nie jak wy porezane wyscigowki Ale wiesz, pan z S5 biegów zmieniać nie umiał, w końcu to DSG było Na starcie za dużo stracił, ale nie powiem, nadrabiał, nadrabiał Rzeczywiście 3.5 Bi-Turbo to jest emeryt a poczciwy leśnik to wyścigówka
irko Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 zawsze moge isc za ciosem, jak przegram to stwierdze, ze ten zbyt ciezki i wezme giksera, dupe strzepie momentalnie, a co mi tam jakies s4 czy rs6, zadna roznica, moze byc ferrari i go pozamiatam
rex Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Wiedziałem, no wiedziałem, że tak to się skończy ;( Ja tu o leśniku, o emerytach, a tu ciężkie działo wytoczone - motur ;(
irko Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 a tak powaznie to chgw jak to faktycznie chodzi i do czego mozna porownac, w ksiazce mam 6,4sek ale ile ja z tego wyciagne jak jezdzic tym nie umiem, nie wiem narazie nic, do ilu krecic, jak startowac itp, chyba ze po najmniejszej linii oporu- DS- piec i niech sie dzieje co chce :> tez lece, pozdro all
rex Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Brynoc Grzegorzu Również powolutku będę się zawijał. Śpijcie pysznie Adieu
PABLO Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 a tak powaznie to chgw jak to faktycznie chodzi i do czego mozna porownac, w ksiazce mam 6,4sek ale ile ja z tego wyciagne jak jezdzic tym nie umiem, nie wiem narazie nic, do ilu krecic, jak startowac itp, chyba ze po najmniejszej linii oporu- DS- piec i niech sie dzieje co chce :> tez lece, pozdro all Z czasem ogarniesz bejce Ale co do ustawki na kreskę to nie głupi pomysł, dobrze było by widzieć pojedynek Cuber vs Irko vs rex [br]Dopisany: 23 Październik 2009, 01:33_________________________________________________Gasimy
Wąski Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 irko, 272 kunie pywnie z 600 momentu? Może kreska ? a ja podjadę E60 535d i porównamy wszystkie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Irko gratki furki kawał konkretnej fury
Tukan Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Siema,widze ze jest szal na BMW fajna 5 i nie ma jak biturbo
boseron Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 dzień dobry Polacy rodacy do pracy
Cuber Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 dzień dobry Polacy rodacy do pracy niektórzy mają wolny dzień
boseron Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 niektórzy w pracy czują sie jak na wolnym :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 dzień dobry Polacy rodacy do pracy niektórzy mają wolny dzień
Rekomendowane odpowiedzi