irko Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 to jeszcze dobre: #4836 Kumple jechali sobie na wycieczkę rowerową jakąś dość ruchliwą drogą, jak to dość często bywa przy takich drogach stoją panienki....wiadomo jakie panienki. Postanowili zrobić sobie bekę z jednej z nich. podjazd na rowerach - Hej niunia, pójdziemy w las na małe co nieco za 5 dych? - Kochany, za 5 dych to ja ci roweru popilnuje, a ty idź do lasu i sobie konia zwal
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 to jeszcze dobre: #4836 Kumple jechali sobie na wycieczkę rowerową jakąś dość ruchliwą drogą, jak to dość często bywa przy takich drogach stoją panienki....wiadomo jakie panienki. Postanowili zrobić sobie bekę z jednej z nich. podjazd na rowerach - Hej niunia, pójdziemy w las na małe co nieco za 5 dych? - Kochany, za 5 dych to ja ci roweru popilnuje, a ty idź do lasu i sobie konia zwal cięta riposta
sokolnh Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 to jeszcze dobre: #4836 Kumple jechali sobie na wycieczkę rowerową jakąś dość ruchliwą drogą, jak to dość często bywa przy takich drogach stoją panienki....wiadomo jakie panienki. Postanowili zrobić sobie bekę z jednej z nich. podjazd na rowerach - Hej niunia, pójdziemy w las na małe co nieco za 5 dych? - Kochany, za 5 dych to ja ci roweru popilnuje, a ty idź do lasu i sobie konia zwal ciekawe czy za 50 eurogąbek by sie zgodziła
Tukan Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 to jeszcze dobre: #4836 Kumple jechali sobie na wycieczkę rowerową jakąś dość ruchliwą drogą, jak to dość często bywa przy takich drogach stoją panienki....wiadomo jakie panienki. Postanowili zrobić sobie bekę z jednej z nich. podjazd na rowerach - Hej niunia, pójdziemy w las na małe co nieco za 5 dych? - Kochany, za 5 dych to ja ci roweru popilnuje, a ty idź do lasu i sobie konia zwal ciekawe czy za 50 eurogąbek by sie zgodziła Ale trzeba by bylo BiEmDabliu podjechac
Amster Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Zlota i tak ja dobrze wiem ,że potrafisz dobrze jeździć w szpilkach-a ten zrujnowany przez Ciebie dywanik wyleci do śmieci
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 dzieje sie coś tutaj wojny jakieś o turbiny , Poziomek przeprosił HiRida , Łukaszr był się przywitać a tak poza tym to choooojnia :decayed:
Cuber Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 Poziomek przeprosił HiRida i odwrotnie równiez , to to wiem a coś w kraku ciekawego :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Poziomek przeprosił HiRida i odwrotnie równiez , to to wiem a coś w kraku ciekawego :gwizdanie: Irko coś mówił żeś mu ponoć licznik skręcił
irko Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ch... w to, ze skrecil tylko ze nie powiedzial
Tukan Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Poziomek przeprosił HiRida i odwrotnie równiez , to to wiem a coś w kraku ciekawego :gwizdanie: Irko coś mówił żeś mu ponoć licznik skręcił O jedyne 150 tys km :gwizdanie:
irko Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 a o ile to czort go wie, stawiam, ze miedzy 70 a 80k, trafilem? :>
Cuber Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 hmmmm Ja nic nie skrecałem ;(
Cuber Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 ide spac. Dobranoc coś wczesnie ps. Themon Dzięki wiesz za co
KERCZI Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ide spac. Dobranoc coś wczesnie ps. Themon Dzięki wiesz za co w nocy ciasta :/ Ja wiem za co Themon Farciarzeeeee
Cuber Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 Ja wiem za co Themon Farciarzeeeee odrazu farciarze
marcin j Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 jestem w szoku , ze wy tak bez słów sie dogadujecie
Rekomendowane odpowiedzi