Cuber Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 znieczulony alkoholem no na trzeźwo sie nie da
boseron Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 starczy... spokojnej. jak dla kogo
Wąski Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Waski Pijesz coś ? piję jak coś to wpadaj.Ja zawsze jestem wieczorem w domu [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 09:22_________________________________________________ Panowie bez adresów prosze znasz nasze już włącznie z pinami [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 09:24_________________________________________________ a co masz dziś wolny wieczór..... hmmm do Roberta mam "dwa kroki" wolny to będzie ale jutro :gwizdanie: A co ty mieszkasz na ..............o? tak tak widzi mnie na OKO
siemian Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 znam pare babek przy których nie bałem sie zasnąć jako pasazer ale byłem wtedy znieczulony alkoholem rozumiem że mówimy o jezdzie samochodem [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 10:06_________________________________________________ Dobry wieczór, dzięki że się dzień zbliża do końca i auto mam całe...ale nie dużo już brakowało Co sie stało? No w koncu piatek 13 :gwizdanie: udało się że się nic nie stało ale nie dużo brakowało i mogłabym popijać już dzisiaj z św. Piotrem!!!! czasami faceci jeżdżą jak baby P.S. Faceci nie czytać tego :gwizdanie: to co się stało?[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 10:06_________________________________________________a tak w ogóle to :hi:
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Grześ dzięki -spaliła się :polew: :polew: a tak poważnie to nie mówiłem tego złośliwie, po prostu chciałem Cię ostrzec
zlota1977 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM!!!!!! jeśli kogoś uraziłam, chodź z góry wiedziałam ,że ta opinia się wam nie spodoba a po za tym to ja zawsze jeźdże jak baba
david_n Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM!!!!!! jeśli kogoś uraziłam, chodź z góry wiedziałam ,że ta opinia się wam nie spodoba a po za tym to ja zawsze jeźdże jak baba e tam :gwizdanie: pijemy panowie :naughty: edit: aha.. i panie!
noran Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Cisza, piją wszyscy? Bo mi już kufel puścieje, pozdro ...ik.
Rekomendowane odpowiedzi