PABLO Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Problemu nie widze jutro wieczorem bede w krakowie to sie mozemy zgadac tylko nie wiem czy zdaze sciagnac toto ~11gb jak cos to wezme Ci oryginalke to sobie ja przegrasz i mi oddasz na spocie np Ok to się zgadamy co i jak
siemian Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 byłeś chory? Kilka dni leżałem w szpitalu na Żeromskiego ale już jest a co Ci było ? AH1N1 Takie były obawy bo przez 4dni nie schodziła temp niżej niż 40 stopni ale skończyło się na przejebanej anginie dlatego już mogę w domu się kurować. Pewnie termostat Ci się zaciął... :polew:
PABLO Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 byłeś chory? Kilka dni leżałem w szpitalu na Żeromskiego ale już jest a co Ci było ? AH1N1 Takie były obawy bo przez 4dni nie schodziła temp niżej niż 40 stopni ale skończyło się na przejebanej anginie dlatego już mogę w domu się kurować. Pewnie termostat Ci się zaciął... :polew: Sieman no ku***a nie wiem czy jest tu coś śmiesznego, jak byś zdychał od wtorku w łóżku z zapaleniem migdałów, zatok i taką gorączką to nie wiem czy by mi było do śmiechu
david_n Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 byłeś chory? Kilka dni leżałem w szpitalu na Żeromskiego ale już jest a co Ci było ? AH1N1 Takie były obawy bo przez 4dni nie schodziła temp niżej niż 40 stopni ale skończyło się na przejebanej anginie dlatego już mogę w domu się kurować. Pewnie termostat Ci się zaciął... :polew: Sieman no ku***a nie wiem czy jest tu coś śmiesznego, jak byś zdychał od wtorku w łóżku z zapaleniem migdałów, zatok i taką gorączką to nie wiem czy by mi było do śmiechu sie nie przejmuj, ja choruje od polowy wrzesnia i dalej sie wyleczyc nie moge.. 2 weekendy mi odpadly przez goraczke
PABLO Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 byłeś chory? Kilka dni leżałem w szpitalu na Żeromskiego ale już jest a co Ci było ? AH1N1 Takie były obawy bo przez 4dni nie schodziła temp niżej niż 40 stopni ale skończyło się na przejebanej anginie dlatego już mogę w domu się kurować. Pewnie termostat Ci się zaciął... :polew: Sieman no ku***a nie wiem czy jest tu coś śmiesznego, jak byś zdychał od wtorku w łóżku z zapaleniem migdałów, zatok i taką gorączką to nie wiem czy by mi było do śmiechu sie nie przejmuj, ja choruje od polowy wrzesnia i dalej sie wyleczyc nie moge.. 2 weekendy mi odpadly przez goraczke Wiesz gorączka to jeszcze nic bo to przez 4 dni człowieka wkurwiało ale cały czas pieprzone zatoki, j**ana wysypka jamy ustnej, tylko chciałeś coś zjeść to nie mogłeś bo zaraz napierdalało od bólu Ale już wszystko wraca do normy
siemian Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 byłeś chory? Kilka dni leżałem w szpitalu na Żeromskiego ale już jest a co Ci było ? AH1N1 Takie były obawy bo przez 4dni nie schodziła temp niżej niż 40 stopni ale skończyło się na przejebanej anginie dlatego już mogę w domu się kurować. Pewnie termostat Ci się zaciął... :polew: Sieman no ku***a nie wiem czy jest tu coś śmiesznego, jak byś zdychał od wtorku w łóżku z zapaleniem migdałów, zatok i taką gorączką to nie wiem czy by mi było do śmiechu sie nie przejmuj, ja choruje od polowy wrzesnia i dalej sie wyleczyc nie moge.. 2 weekendy mi odpadly przez goraczke Wiesz gorączka to jeszcze nic bo to przez 4 dni człowieka wkurwiało ale cały czas pieprzone zatoki, j**ana wysypka jamy ustnej, tylko chciałeś coś zjeść to nie mogłeś bo zaraz napierdalało od bólu Ale już wszystko wraca do normy nie panikuj, bądź mężczyzną
PABLO Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 byłeś chory? Kilka dni leżałem w szpitalu na Żeromskiego ale już jest a co Ci było ? AH1N1 Takie były obawy bo przez 4dni nie schodziła temp niżej niż 40 stopni ale skończyło się na przejebanej anginie dlatego już mogę w domu się kurować. Pewnie termostat Ci się zaciął... :polew: Sieman no ku***a nie wiem czy jest tu coś śmiesznego, jak byś zdychał od wtorku w łóżku z zapaleniem migdałów, zatok i taką gorączką to nie wiem czy by mi było do śmiechu sie nie przejmuj, ja choruje od polowy wrzesnia i dalej sie wyleczyc nie moge.. 2 weekendy mi odpadly przez goraczke Wiesz gorączka to jeszcze nic bo to przez 4 dni człowieka wkurwiało ale cały czas pieprzone zatoki, j**ana wysypka jamy ustnej, tylko chciałeś coś zjeść to nie mogłeś bo zaraz napierdalało od bólu Ale już wszystko wraca do normy nie panikuj, bądź mężczyzną A termostat jest nowy i śmiga aż miło
david_n Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 co za wieczor.. nic tylko siedziec i piwsko samemu zlopac.. :gwizdanie:
zlota1977 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 witam Facet chory gorszy niż dziecko !!!!!!!!
david_n Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 witam Facet chory gorszy niż dziecko !!!!!!!! tylko wtedy jak chory?
Cuber Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 witam Facet chory gorszy niż dziecko !!!!!!!! eeee tam :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 21:07_________________________________________________Ogrowy miałes mi coś wysłac na meila :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 witam Facet chory gorszy niż dziecko !!!!!!!! a Ty skad wiesz????
zlota1977 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 ok nie będe polemizować na ten temat bo niestety na tym forum jestem w zdecydowanej mniejszości zagadacie mnie tak czy inaczej swoje wiem i zdania nie zmienie!!!!! :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 ok nie będe polemizować na ten temat bo niestety na tym forum jestem w zdecydowanej mniejszości zagadacie mnie tak czy inaczej swoje wiem i zdania nie zmienie!!!!! :gwizdanie: ja tam jak jestem chory to nie jestem jak dziecko, są inne skutki uboczne mam dwa razy większą ochotę na małe co nieco :naughty:
zlota1977 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 małe co nie co to wogóle nie wchodzi w gre jak już coś to biorę wszystko :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 małe co nie co to wogóle nie wchodzi w gre jak już coś to biorę wszystko :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 małe co nie co to wogóle nie wchodzi w gre jak już coś to biorę wszystko :gwizdanie: Nie pogadasz :gwizdanie:
david_n Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 małe co nie co to wogóle nie wchodzi w gre jak już coś to biorę wszystko :gwizdanie: Nie pogadasz :gwizdanie: No dobrej nocki pany i panie
Rekomendowane odpowiedzi