PABLO Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Co się dzieje Wąski? Już się nie mieszczą w bazie? A ma jeszcze A5 ,Tiguana i Bmw 3 COUPE To niech przyjedzie na spota nimi chętnie oblookamy
Wąski Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Co się dzieje Wąski? Już się nie mieszczą w bazie? A ma jeszcze A5 ,Tiguana i Bmw 3 COUPE To niech przyjedzie na spota nimi chętnie oblookamy wpisz Sobie www.roksa.pl i po lukaj
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Co się dzieje Wąski? Już się nie mieszczą w bazie? A ma jeszcze A5 ,Tiguana i Bmw 3 COUPE To niech przyjedzie na spota nimi chętnie oblookamy wpisz Sobie www.roksa.pl i po lukaj :polew: Chcesz lepsze portale :?: :decayed: :decayed:
david_n Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Siema all ... wlasnie sie dowiedzialem ze mam szanse na dostanie sie do kadry narodowej w nawigacji samolotowej
Tukan Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Siema all ... wlasnie sie dowiedzialem ze mam szanse na dostanie sie do kadry narodowej w nawigacji samolotowej Uuu niezle,a co studiujesz zes taki dobry?
david_n Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie prywatnie sobie latam w aeroklubie krakowskim sie w technikum ucze jeszcze :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie prywatnie sobie latam w aeroklubie krakowskim sie w technikum ucze jeszcze :gwizdanie: Aha no to niezle Ci idzie jak masz szanse do kadry sie załapac
siemian Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 musiał się pochalić.. co za gość :>[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 17:28_________________________________________________do mnie już też dzwonił :>
david_n Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 :naughty: slyszeliscie ze siemian ma hamulce od s4? bo mi jego mama powiedziala, ze on sie nie lubi chwalic i ze wlasnie sobie hamulce zalozyl, bo czesto mu drzewa spadaja z nieba na droge itp
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 :naughty: slyszeliscie ze siemian ma hamulce od s4? bo mi jego mama powiedziala, ze on sie nie lubi chwalic i ze wlasnie sobie hamulce zalozyl, bo czesto mu drzewa spadaja z nieba na droge itp :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Co się dzieje Wąski? Już się nie mieszczą w bazie? A ma jeszcze A5 ,Tiguana i Bmw 3 COUPE To niech przyjedzie na spota nimi chętnie oblookamy wpisz Sobie www.roksa.pl i po lukaj KONKRET :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Co się dzieje Wąski? Już się nie mieszczą w bazie? A ma jeszcze A5 ,Tiguana i Bmw 3 COUPE To niech przyjedzie na spota nimi chętnie oblookamy wpisz Sobie www.roksa.pl i po lukaj KONKRET :polew: :polew: Słabe
siemian Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 :naughty: slyszeliscie ze siemian ma hamulce od s4? bo mi jego mama powiedziala, ze on sie nie lubi chwalic i ze wlasnie sobie hamulce zalozyl, bo czesto mu drzewa spadaja z nieba na droge itp Młody nie brykaj...
Cuber Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Pablo, to pokaż lepszą stronę tego typu :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Pablo, to pokaż lepszą stronę tego typu :gwizdanie: miałem coś napisać ale się ugryzłem w język :gwizdanie: Cuber
Cuber Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 :tongue4: akurat ta stronka to mojego kolegi :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 widzę że nic ciekawego się nie działo, stara bida Grześ masz jakieś info ?
Cuber Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 upsi zapomniałem zadzwonic jutro sie dowiem co i jak
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Pablo, to pokaż lepszą stronę tego typu :gwizdanie: Nie pokaże bo nie chodzę po takich stronach i mnie nie interesują, nie muszę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi