Wąski Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 :tongue4: akurat ta stronka to mojego kolegi :gwizdanie: o.....y [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 21:59_________________________________________________ Pablo, to pokaż lepszą stronę tego typu :gwizdanie: Nie pokaże bo nie chodzę po takich stronach i mnie nie interesują, nie muszę :gwizdanie: no tak kaloryfery są wszędzie
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 :tongue4: akurat ta stronka to mojego kolegi :gwizdanie: o.....y [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 21:59_________________________________________________ Pablo, to pokaż lepszą stronę tego typu :gwizdanie: Nie pokaże bo nie chodzę po takich stronach i mnie nie interesują, nie muszę :gwizdanie: no tak kaloryfery są wszędzie
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 :tongue4: akurat ta stronka to mojego kolegi :gwizdanie: o.....y [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 21:59_________________________________________________ Pablo, to pokaż lepszą stronę tego typu :gwizdanie: Nie pokaże bo nie chodzę po takich stronach i mnie nie interesują, nie muszę :gwizdanie: no tak kaloryfery są wszędzie :decayed:
Wąski Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 :tongue4: akurat ta stronka to mojego kolegi :gwizdanie: o.....y [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 21:59_________________________________________________ Pablo, to pokaż lepszą stronę tego typu :gwizdanie: Nie pokaże bo nie chodzę po takich stronach i mnie nie interesują, nie muszę :gwizdanie: no tak kaloryfery są wszędzie :decayed: uczę się [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 22:13_________________________________________________ Waski flasia przy okazji eeeeeeeeeeee
Cuber Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Pablo widzę że znowu nie kumasz :wallbash:
KERCZI Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 :tongue4: akurat ta stronka to mojego kolegi :gwizdanie: o.....y [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 21:59_________________________________________________ Pablo, to pokaż lepszą stronę tego typu :gwizdanie: Nie pokaże bo nie chodzę po takich stronach i mnie nie interesują, nie muszę :gwizdanie: no tak kaloryfery są wszędzie :decayed: uczę się No zauwazylem wlasnie ze ostatnio cos do lozy szydercow sie dobierasz ;p [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 22:13_________________________________________________ Waski flasia przy okazji eeeeeeeeeeee nie eeee tylko aaaaa, juz nazbieralo sie kilka rzeczy, zreszta never mind
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Pablo widzę że znowu nie kumasz :wallbash: No to powiedz o co w takim razie biega jeśli chodzi o te strony
Cuber Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 nic nic , nie ważne [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 23:09_________________________________________________ Pablo, to pokaż lepszą stronę tego typu :gwizdanie: Nie pokaże bo nie chodzę po takich stronach i mnie nie interesują, nie muszę :gwizdanie: to po co piszesz że słaba ? skoro nie chodzisz po innych stronach :gwizdanie: :polew:
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 nic nic , nie ważne [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 23:09_________________________________________________ Pablo, to pokaż lepszą stronę tego typu :gwizdanie: Nie pokaże bo nie chodzę po takich stronach i mnie nie interesują, nie muszę :gwizdanie: to po co piszesz że słaba ? skoro nie chodzisz po innych stronach :gwizdanie: :polew: Bo nie zrobiła wielkiego wrażenia na mnie, powinny być lepiej zrobione takie strony
Gość TrueOgre Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 mykam jutro rano do zakopca, przywieść komuś oscypka
Cuber Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 mykam jutro rano do zakopca, przywieść komuś oscypka Ja poprosze
Gość TrueOgre Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 mykam jutro rano do zakopca, przywieść komuś oscypka Ja poprosze z tego co pamiętam białe warkoczyki
Cuber Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 :naughty: całą siatkę poprosze ( 20 sztuk )
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 cos tu sie dzieje? Ja też już nie wiem co tu się dzisiaj dzieje
boseron Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 właśnie widze ale u Ciebie to normalka podobno
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 właśnie widze ale u Ciebie to normalka podobno A kto Ci takie bajki naopowiadał :gwizdanie:
boseron Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 właśnie widze ale u Ciebie to normalka podobno A kto Ci takie bajki naopowiadał :gwizdanie: mowili w telewizji.... [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 00:24_________________________________________________ja spadam jutro rano jade na drugi zabieg i nie nalezy to do przyjemności
Rekomendowane odpowiedzi