KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 ale po co nam starsze auto od naszych? :polew: :polew: starsze nie starsze - ognia nie widziało :polew: :polew: Miron jak bym chcial auto Twojego pokroju to kupilbym S-LINE ktorym sie wczoraj jarales http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10012154
siemian Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 mirona jarał ten pies na drugim zdjeciu, bo jak wiadomo w knurowie jeszcze czegos takiego jak pies nie znają
KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Miron tu Ci przesylam dokladna fotke kiery co chciales sobie dokupic do swojego pakietu chrom
KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 a to nie jest "pakiet misiek" nie to sa ostatnie brakujace elementy pakietu chrom i pakietu recaro
miron78 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 spoko - bo akurat z chromem nie mam nic wspólnego Ps. ile ty masz tych kierownic
KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 o przez przypadek znalazlem EVKe Pozka
siemian Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Kerczi mam coś dla Ciebie... może zamiast pseudo wyścigo-kiery zamontujesz sobie pseudo f1-kiere...
KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Siemian w sumie wole zeby mnie b5 objezdzalo niz to co Ciebie... ale wiem tez ze nie chesz o tym mowic bo to straszna trauma dla Ciebie...[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 00:11_________________________________________________no i Miron kupil zonie allroada bo mi sie tu chwali i fotki sle.... [br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 00:14_________________________________________________tu podsyla zdjecia z nowego modu...zmienil dolot:
siemian Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 ja spadam spac bo rano musze wstac. Dobrej... [br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 00:17_________________________________________________p.s. Kerczi fajne fotki. To z Twojej domowej floty? :decayed:
KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 nie to Ty pisalaes ostatnio ze masz w EFLu znizki na ubezpieczenie za to ze masz duzo samochodow u nich ubezpieczonych
Cuber Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Opublikowano 21 Listopada 2009 Themon dzieki za popijawe w miescie
themOn Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Themon dzieki za popijawe w miescie i vice versa
PABLO Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Panowie co was wzieło na takie full wypasy :polew: :polew: Zmieniając temat, przed 20:00 gdy wyjeżdzałem z parkingu (pas startowy od strony 2 Pułku Lotniczego i Dywizjonu 303) zobaczyłem Policję, karetkę, straż pożarną i co się okazało... Czerwona beta E30 (stara trójka) przeleciała przez słup po czym auto na dwie części rozerwało się, słup zerwany ale widok był Nie wiem czy ktoś przeżył ale jeśli się udało to wielki fart jak cholera, okaże się jutro rano w prasie... Tu jest miejsce wypadku gdzie zaznaczyłem na czerwono, podejrzewam że kierowca zasuwał od strony wiaduktu w stronę wiślickiej.. http://i47.tinypic.com/15hzdwl.jpg Kolejny taki sam wypadek od momentu Bora Komorowskiego i tak samo BMW
themOn Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Panowie co was wzieło na takie full wypasy :polew: :polew: Zmieniając temat, przed 20:00 gdy wyjeżdzałem z parkingu (pas startowy od strony 2 Pułku Lotniczego i Dywizjonu 303) zobaczyłem Policję, karetkę, straż pożarną i co się okazało... Czerwona beta E30 (stara trójka) przeleciała przez słup po czym auto na dwie części rozerwało się, słup zerwany ale widok był Nie wiem czy ktoś przeżył ale jeśli się udało to wielki fart jak cholera, okaże się jutro rano w prasie... Tu jest miejsce wypadku gdzie zaznaczyłem na czerwono, podejrzewam że kierowca zasuwał od strony wiaduktu w stronę wiślickiej.. http://i47.tinypic.com/15hzdwl.jpg Kolejny taki sam wypadek od momentu Bora Komorowskiego i tak samo BMW Cuber ma foty, kierowca przezył
siemian Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 kurcze nieciekawie... tak w ogóle to :hi:
Cuber Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Opublikowano 21 Listopada 2009 http://wiadomosci.onet.pl/cynk/745,6,1,zdjecie.html na zdjeciu wypadek o którym była mowa , Fell na zdjeciu + moja częśc głowy hehehe
Rekomendowane odpowiedzi