Gość TrueOgre Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ogruś przesyłka dotarła fajny ten "tester" nawet pachnie jak original nie wiedziałem że poczta w knurowie taka szybka dobrze, przynajmniej nie zdążyło wywietrzeć :polew:
boseron Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 w knurowie poczta wolna, tylko miron pod pocztą stoi i niucha przez szybę i mu sie zapach podoba
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie wiedziałem że poczta w knurowie taka szybka a czemu nie ma być szybka jak knurów ma 13 mieszkańców z czego 4 to pracownicy poczty
boseron Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Miron czy to prawda ze przed knurowem renifery ze św. mikołajem zawracają ?
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Miron czy to prawda ze przed knurowem renifery ze św. mikołajem zawracają ?
boseron Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 no dobra niech Ci bedzię tam tez zrzucają prezenty
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 no dobra niech Ci bedzię tam tez zrzucają prezenty no właśnie nie - ale niekiedy im coś przypadkowo wypadnie
boseron Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 no dobra niech Ci bedzię tam tez zrzucają prezenty no właśnie nie - ale niekiedy im coś przypadkowo wypadnie to tą Twoją A4 -ke czuje ze tez przypadkowo pod twój dom zrzucili
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 no dobra niech Ci bedzię tam tez zrzucają prezenty no właśnie nie - ale niekiedy im coś przypadkowo wypadnie to tą Twoją A4 -ke czuje ze tez przypadkowo pod twój dom zrzucili dokładnie dwa lata temu też im B7 spadła ( srebrna ) ale że cała spalona była to Siemianowi sprzedałem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 hehe skąd Ty te posty bierzesz to ja nie wiem - takie składne, obszerne i wogóle
Tukan Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 no dobra niech Ci bedzię tam tez zrzucają prezenty no właśnie nie - ale niekiedy im coś przypadkowo wypadnie to tą Twoją A4 -ke czuje ze tez przypadkowo pod twój dom zrzucili dokładnie dwa lata temu też im B7 spadła ( srebrna ) ale że cała spalona była to Siemianowi sprzedałem :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 hehe skąd Ty te posty bierzesz to ja nie wiem - takie składne, obszerne i wogóle :polew: nie czepiaj się chłopaka, opanował dwie literki to się pochwalić chciał
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 spadam bo mnie tu pewne osoby zlinczują dobrej nocki Krakusy
Rekomendowane odpowiedzi