KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 :hi: Waski co sie dzieje?? Rynek Krakowski przezywa kryzys...pusto az strach
PABLO Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 :hi: Waski co sie dzieje?? Rynek Krakowski przezywa kryzys...pusto az strach Eee opowiadasz w Pt :?: A miałem zaglądnąć dziś na rynek ale wylądowałem na Kaziku czyt. zapiekanki Dobrej nocy
Wąski Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 :hi: Waski co sie dzieje?? Rynek Krakowski przezywa kryzys...pusto az strach oj dzieje się dzieje juz nie długo [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 09:50_________________________________________________ ale mikolaj to wor ma przeciez na plecach i krzywa laske
siemian Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 ja nie dam rady baleronie. Ale byłem wczorja w Krk. Jak wracałem o 3 w nocy do BB to mi cyknął fotoradar fotke w Kozach pod Bielskiem... Jak coś przyjdzie to będzie już 20 ptk... ;( ;( ;(
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 ja nie dam rady baleronie. Ale byłem wczorja w Krk. Jak wracałem o 3 w nocy do BB to mi cyknął fotoradar fotke w Kozach pod Bielskiem... Jak coś przyjdzie to będzie już 20 ptk... ;( ;( ;( jak było "cyk" to czemu miałoby nie przyjść ?
sokolnh Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 to idz na kurs 200 zł płacisz, siedziesz pare godzin i masz 6 pkt mniej
david_n Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 ja nie dam rady baleronie. Ale byłem wczorja w Krk. Jak wracałem o 3 w nocy do BB to mi cyknął fotoradar fotke w Kozach pod Bielskiem... Jak coś przyjdzie to będzie już 20 ptk... ;( ;( ;( jak było "cyk" to czemu miałoby nie przyjść ? sa jeszcze tzw straszaki cyka a nie przychodzi :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 ja nie dam rady baleronie. Ale byłem wczorja w Krk. Jak wracałem o 3 w nocy do BB to mi cyknął fotoradar fotke w Kozach pod Bielskiem... Jak coś przyjdzie to będzie już 20 ptk... ;( ;( ;( jak było "cyk" to czemu miałoby nie przyjść ? sa jeszcze tzw straszaki cyka a nie przychodzi :gwizdanie: cyta cyk
david_n Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 A jeszcze kilka tygodni temu mowil ze jakos nigdy nie dostal mandatu bo ostroznie jezdzi jak juz dostaniesz jeden to juz pozniej leci
zieluch Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 A jak mu mówiłem o Cb to się ze mnie śmiał
Rekomendowane odpowiedzi