Gość Trzeniu Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Pany , w przyszły piątek -15 a mnie już teraz jest zimno w ten czwartek w nocy już ma tyle być czyli trzeba jednak zmienić na zimówki
PABLO Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Pany , w przyszły piątek -15 a mnie już teraz jest zimno w ten czwartek w nocy już ma tyle być czyli trzeba jednak zmienić na zimówki I nowy akumulator
Gość PrZeMiAn Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Trzeniek a ile trzeba zaplacić za taką za***ista kropkę ? Wihajster daje za darmo , na święta Bo jakbys zobaczyl na jego opis na GG masz mu mowic Miszczu Heheheh widocznie zapomniales... MISZCZU!!
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Trzeniek a ile trzeba zaplacić za taką za***ista kropkę ? Wihajster daje za darmo , na święta Bo jakbys zobaczyl na jego opis na GG masz mu mowic Miszczu Heheheh widocznie zapomniales... MISZCZU!! on chyba nie wie że od MISZCZA do MISTRZA to jeszcze daleko
antonio Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Krakusy, czy w galerii w której jest spot można zjeść dobry obiad??
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Krakusy, czy w galerii w której jest spot można zjeść dobry obiad?? moim zdaniem nie
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Krakusy, czy w galerii w której jest spot można zjeść dobry obiad?? moim zdaniem nie potwierdzam, nie można Tak Jeff's nie żartuj sobie z kolegi
siemian Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 a dlaczego? Ja bardzo lubie jeść z Jeffsie i mam wielu znajomych którym też tam jedzenie bardzo smakuje...[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 21:20_________________________________________________No powiedzcie mi że stek z argentyńskiej polędwicy w sosie pieprzowym jest nie dobry...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Alma jest można kupic kilka produktów
david_n Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 a dlaczego? Ja bardzo lubie jeść z Jeffsie i mam wielu znajomych którym też tam jedzenie bardzo smakuje... No i właśnie to jest kwestia gustu, ja tez tam lubie zarelko i panie donoszące je
rtocki Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Heil, opierdoliłbym kiełbaskę, do której oni tam stoją?
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Heil, opierdoliłbym kiełbaskę, do której oni tam stoją? jedź śmiało
rtocki Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Na razie nie mogę bo produkt "matko- i żono- podobny" polazł gdzieś w miasto i sam siedzę z córką, a wróci pewnie koło 1-szej więc dlatego pytam do której stoją...
KERCZI Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Na razie nie mogę bo produkt "matko- i żono- podobny" polazł gdzieś w miasto i sam siedzę z córką, a wróci pewnie koło 1-szej więc dlatego pytam do której stoją... do 3 [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 00:07_________________________________________________ Bry
Cuber Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Mysle ze jutro a raczej juz dziś na spocie frekwencja bedzie spora
Rekomendowane odpowiedzi