krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dzięki za spota... ale jak nie wymyślicie lepszej (cieplejszej) miejscówki to do lata do Was nie wpadniemy
miron78 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 dzięki za zlocik Ciekawie nie było ale widać, że się wyrabiacie powoli i to się chwali Z 2/3 razy do nas wpadniecie, kilka knifów załapiecie i u Was też będzie OK Ps. Zieluch daj znać jak czegokolwiek się dowiesz w sprawie swojej niuni
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 dzięki za zlocik Ciekawie nie było ale widać, że się wyrabiacie powoli i to się chwali Ps. Zieluch daj znać jak czegokolwiek się dowiesz w sprawie swojej niuni Myślisz, że za niedługo osiągną nasz poziom ?? Chyba nie :no:
miron78 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 dzięki za zlocik Ciekawie nie było ale widać, że się wyrabiacie powoli i to się chwali Ps. Zieluch daj znać jak czegokolwiek się dowiesz w sprawie swojej niuni Myślisz, że za niedługo osiągną nasz poziom ?? Chyba nie :no: nie załamuj ich - muszą w coś wierzyć[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:27_________________________________________________A najlepsze na Waszych zlotach jest: Jak stoicie, chwalicie się swoimi modami niezgodnymi z przepisami, chwalicie się wyczynami na drodze a obok stojący Boseron i ten jego dyktafon w jednej kieszeni i 3 kasety na zmianę w drugiej[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:30_________________________________________________Ps. Pablo - fajnie że wpadłeś, dawno się z Keżorkiem nie widziałeś
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 nie załamuj ich - muszą w coś wierzyć[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:27_________________________________________________A najlepsze na Waszych zlotach jest: Jak stoicie, chwalicie się swoimi modami niezgodnymi z przepisami, chwalicie się wyczynami na drodze a obok stojący Boseron i ten jego dyktafon w jednej kieszeni i 3 kasety na zmianę w drugiej[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:30_________________________________________________Ps. Pablo - fajnie że wpadłeś, dawno się z Keżorkiem nie widziałeś No dobra jesteście fajne macie fury i w ogóle A co do spotkani po latach to : :polew:
miron78 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Krolu jak Ci się w KR podobało ? mam była zdziwiona, że w ten sam dzień wróciliśmy ? W galerii było wiecej ludzi niż Knurów ma mieszkańców
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Krolu jak Ci się w KR podobało ? mam była zdziwiona, że w ten sam dzień wróciliśmy ? W galerii było wiecej ludzi niż Knurów ma mieszkańców Takie metropolie to nie dla mnie :wallbash: ciężko by mi było zapamiętać imiona tych wszystkich ludzi :wallbash:
SoMeS Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 ja również dziękuję za spota Panowie zoorganizujcie coś cieplejszego następnym razem aaa i Kerczi gdzie te panienki co miały być?
keżor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ps. Pablo - fajnie że wpadłeś, dawno się z Keżorkiem nie widziałeś będziesz jeszcze chciał , żebym Ci sie dał objechać , żeby mieć respekt na Gliwickich a poza tym każdemu mogło sie ebnąć :gwizdanie: myślisz że mnie nie dziwiło że Pablo nie wpadł swoją B5ką
zieluch Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ps. Zieluch daj znać jak czegokolwiek się dowiesz w sprawie swojej niuni Postaram się czegoś jak najszybciej dowiedzieć
KERCZI Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Somes, impreza wraz z Panienkami zaczela sie chwile po tym jak pojechaliscie, wtedy dopiero spot wlasciwy
PABLO Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja pierdule ale mnie ominął spot :wallbash: Chyba się zwolnię z MM i nie będę pracował w weekendy Ps. Pablo - fajnie że wpadłeś, dawno się z Keżorkiem nie widziałeś będziesz jeszcze chciał , żebym Ci sie dał objechać , żeby mieć respekt na Gliwickich a poza tym każdemu mogło sie ebnąć :gwizdanie: myślisz że mnie nie dziwiło że Pablo nie wpadł swoją B5ką :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 BMW 5 GT w srednim wyposazeniu kosztuje ok. 400k zł :wallbash:
PABLO Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 BMW 5 GT w srednim wyposazeniu kosztuje ok. 400k zł :wallbash: Za co :?:
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 BMW 5 GT w srednim wyposazeniu kosztuje ok. 400k zł :wallbash: Za co :?: za wyosazenie srednie w tym modelu, podstawa zaczyna sie od 270k zł [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 02:20_________________________________________________ide spac :hi:
PABLO Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 BMW 5 GT w srednim wyposazeniu kosztuje ok. 400k zł :wallbash: Za co :?: za wyosazenie srednie w tym modelu, podstawa zaczyna sie od 270k zł [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 02:20_________________________________________________ide spac :hi: Nigdy bym nie dał za takiego paździocha tyle kasy :gwizdanie:
boseron Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 A najlepsze na Waszych zlotach jest: Jak stoicie, chwalicie się swoimi modami niezgodnymi z przepisami, chwalicie się wyczynami na drodze a obok stojący Boseron i ten jego dyktafon w jednej kieszeni i 3 kasety na zmianę w drugiej wczoraj było mi tak zimno w łapy ze nie dałem rady kaset wymieniać chyba musze zainwestować w cyfrowy dyktafon Miron zapomniałem pobrac opłaty za to że opierałeś sie o moje auto , wybrudziłes mi błotnik
Wąski Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 dzięki za mini spota Kto mi porysował felgę
Rekomendowane odpowiedzi