KERCZI Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Kerczci dzieki za dzisiejsze podprowadzenie, Nie ma za co
KERCZI Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Sedi mam takie wklady ORI jakbys chcial, instalacje masz napewno Pozdro
Gość PrZeMiAn Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nareszcie Prezes PrZeMiAn pojawił się na liście Bukowiny
PABLO Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nareszcie Prezes PrZeMiAn pojawił się na liście Bukowiny :gwizdanie:
jarko Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nareszcie Prezes PrZeMiAn pojawił się na liście Bukowiny sie odwdzięczysz rozumiem :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nareszcie Prezes PrZeMiAn pojawił się na liście Bukowiny sie odwdzięczysz rozumiem :gwizdanie: no jak nie to wylejemy Mu wode na podjazd
Gość PrZeMiAn Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nareszcie Prezes PrZeMiAn pojawił się na liście Bukowiny sie odwdzięczysz rozumiem :gwizdanie: no jak nie to wylejemy Mu wode na podjazd Awylewaj Będę miał szybciej w niedziele do wyjazdu [br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 23:20_________________________________________________ Nareszcie Prezes PrZeMiAn pojawił się na liście Bukowiny sie odwdzięczysz rozumiem :gwizdanie: Pewnie pozwole Ci polewać gdy będzie DJ przygrywał
jarko Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nareszcie Prezes PrZeMiAn pojawił się na liście Bukowiny sie odwdzięczysz rozumiem :gwizdanie: Pewnie pozwole Ci polewać gdy będzie DJ przygrywał Zacny trunek postawisz to z miła chęcią Ci poleje
Gość PrZeMiAn Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nareszcie Prezes PrZeMiAn pojawił się na liście Bukowiny sie odwdzięczysz rozumiem :gwizdanie: Pewnie pozwole Ci polewać gdy będzie DJ przygrywał Zacny trunek postawisz to z miła chęcią Ci poleje Fińską wypiję w pokoju a na stół czerwona kartka co by wypić z Wami VIPami, Klubowiczami
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie wiem kto mnie wpisał na zlot ale dziękuję
Gość PrZeMiAn Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie wiem kto mnie wpisał na zlot ale dziękuję Trzeniek - bo to Jarko robił Kopiuj wklej Z ubiegłorocznej listy Później Cie skreśli jak nie zaplacisz
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie wiem kto mnie wpisał na zlot ale dziękuję Trzeniek - bo to Jarko robił Kopiuj wklej Z ubiegłorocznej listy Później Cie skreśli jak nie zaplacisz no to puszczam przelew już teraz
Gość PrZeMiAn Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie wiem kto mnie wpisał na zlot ale dziękuję Trzeniek - bo to Jarko robił Kopiuj wklej Z ubiegłorocznej listy Później Cie skreśli jak nie zaplacisz no to puszczam przelew już teraz Albo daj mu szanse to może też zaplaci Poczekaj do 30 stycznia
jarko Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie wiem kto mnie wpisał na zlot ale dziękuję A kogo się prosiłeś żeby Cie na listę wpisać Taki jeden co w metalu rzeźbi
Gość PrZeMiAn Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ok Panowie czas na sen. Miłego wieczoru.
rtocki Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wprawdzie jestem już (i chyba tak zostanie) mocno podkarpacki, ale poznałem Waszą zajebistą ekipę i wszystkim życzę spokojnych (z doświadczenia starego człowieka wiem, że to akurat jest najważniejsze) świąt.
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wprawdzie jestem już (i chyba tak zostanie) mocno podkarpacki, ale poznałem Waszą zajebistą ekipę i wszystkim życzę spokojnych (z doświadczenia starego człowieka wiem, że to akurat jest najważniejsze) świąt. wszystkiego naj Robert, i żebyś się nie zaruchał kiedyś na śmierć
Rekomendowane odpowiedzi