rtocki Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 , Piotrek przecież wiesz , że jestem poważnym starszym człowiekiem i ruchanie jest mi obce... (a te 3 żony to same się prosiły - no i grosza nie wziąłem za przysługi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 siema Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dziękuję ja również [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 14:53_________________________________________________ siema Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Pancie[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 17:06_________________________________________________ http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/straz-miejska-rosnie-w-sile,1414956 szczegolnie druga czesc opisu pod reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 http://www.urwanizchoinki.pl/U47VKV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Sokół misiu kolorowy Podpis masz miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 no czaderski jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 I tam byś dał jakąś Audiczkę z mobilów pomiędzy misiem a tekstem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 dobrze jest nie trzeba psuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Krakusy zdrowych i pogodnych świat spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze życzy Anula!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 co tu taka cisza? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 chleją, Panie, chleją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Rtocki fakturki dzisiaj doszly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 ... o ja pie...., jednak chyba prawde mówi stare przysłowie: : "Poczta kradnie i leci w ch..." - 10 dni polecony priorytet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Rtocki fakturki dzisiaj doszly wałkarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Rtocki fakturki dzisiaj doszly w tym kraju tak czy tak pójdziesz siedzieć przez skarbówkę, więc przynajmniej pod celą będziesz wiedział za co wałkarz [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 23:16_________________________________________________poza tym ja już stary i brzydki, więc nikt mi w glinie nie zamiesza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 buahahaha Takie zycie Panie Rtocki Co się dzieje Wąski?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi