sedi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Kerczi,da sie ustawić na vagu po jakim czasie sie ma zamknac auto jak ja zapomne?
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Kerczi,da sie ustawić na vagu po jakim czasie sie ma zamknac auto jak ja zapomne? nie mam pojecia, bedzie moze TX DIDI to moze On bedzie wiedzial. Cos pomieszamy to moze sie uda
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 >Pablo jak już ktoś pytał o Twojego to prze...., poza tym niewidomych z tego co wiem do policji nie zatrudniają a tak poważnie to chyba w zeszłym roku Cię prosiłem abyś w ramach opierdalania się w pracy spróbował sparować z czymś tą najtańszą (i małą przede wszystkim!) navi Manty z BT. Są efekty? no bo wiesz ja już stary jestem i nie mam czasu na pier...enie się z odpowiedziami , i znowu będzie nadziewane..., a po co Ci to .. potem kupa sama wypada... a tak poważnie to zamiast dymać galerianki to spróbowałbyś, bo jak na razie na 3 sztuki, 3:0 dla mnie na razie. pozdr hahahaha rtocki ty masz chyba 10 lat a nie po 40tce tak ktoś przynajmniej to odbierze jak ten post przeczyta A co do manty to Ci wyraźnie powiedziałem że sprzedałem ten model i już go nie będę miał bo nie będę zamawiał takich parchów że co drugi wraca na serwis :!: A tak po za tym to wszystkim[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 15:45_________________________________________________Panowie gdy by ktoś był na kupnie to gość ma wiele różnych rodzai żarówek http://allegro.pl/my_page.php?uid=4768765
boseron Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 nie zamula Wam forum? Trzeniek trzeba rachunek za net zapłacić najpierw...... jechać na spot czy nie jechać
david_n Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie wyjechalem dzis pod gore w rozdzielu musialem lancuchy kupic... sie glupio pytacie czy przyjezdzac... przyjezdzac :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie wyjechalem dzis pod gore w rozdzielu musialem lancuchy kupic... sie glupio pytacie czy przyjezdzac... przyjezdzac :gwizdanie: To gdzie ty to jeździsz :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 nie zamula Wam forum? Trzeniek trzeba rachunek za net zapłacić najpierw...... jechać na spot czy nie jechać wpadnij , pogadamy
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 nie zamula Wam forum? Trzeniek trzeba rachunek za net zapłacić najpierw...... jechać na spot czy nie jechać wpadnij , pogadamy Ja zaraz jadę spłukać tego parcha I usłyszycie nowy dźwięk V6
sokolnh Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 nie zamula Wam forum? Trzeniek trzeba rachunek za net zapłacić najpierw...... jechać na spot czy nie jechać wpadnij , pogadamy Ja zaraz jadę spłukać tego parcha I usłyszycie nowy dźwięk V6 tylko uważaj na zakrętach
david_n Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie wyjechalem dzis pod gore w rozdzielu musialem lancuchy kupic... sie glupio pytacie czy przyjezdzac... przyjezdzac :gwizdanie: To gdzie ty to jeździsz :gwizdanie: trasa 965 z bochni na limanowa jedna taka przejebana gorka jest. Zawrocilem kupilem lancuchy, wracam a tam korek z 30 aut nie mogacych wyjechac
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 chyba z głośników Ty nie gadaj bo jeszcze Ci się spodoba i też wypier.. kata i zrobisz dolot [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 17:06_________________________________________________ nie zamula Wam forum? Trzeniek trzeba rachunek za net zapłacić najpierw...... jechać na spot czy nie jechać wpadnij , pogadamy Ja zaraz jadę spłukać tego parcha I usłyszycie nowy dźwięk V6 tylko uważaj na zakrętach Uważam Ty też uważaj z tym swoim napędem
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Krakow bardzo zasypany..? troszkę
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Krakow bardzo zasypany..? A dojedziesz na spota :?:
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Za tydzien dojade :gwizdanie: To mnie nie będzie bo pracuje [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 17:30_________________________________________________ Krakow bardzo zasypany..? troszkę To podjedz do mnie na pas to słowo "troszkę" raczej będzie na złym miejscu
Rekomendowane odpowiedzi