PABLO Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 A co tu sie k...... dzieje Cyrk i patologia jak to pan staszu mówił
boseron Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 A co tu sie k...... dzieje pwnie to co zwykle czyli nic ciekawego........ :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 rex Kope lat, kiedy na spota przyjedziesz subarką [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 21:07_________________________________________________Miłego wieczoru
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 Wstawać nieroby odezwał sie pracuś :gwizdanie:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 MISIU Dawno już się tak nie ubawiłem jak wczoraj hahahhaa
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 dzieki Cuber za azot wczoraj MISIU Dawno już się tak nie ubawiłem jak wczoraj hahahhaa
marcin j Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ciesz się że ich nie umyłem bo cena poszłaby z 300 do góry :gwizdanie: Czym ty chciałeś myć , whiskaczem ?? z drugiej strony to dobrze , ze ich nie myłeś , bo znaczyłoby to że odpicowywujesz je do sprzedaży :>
KERCZI Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dzieki Cuber za azot wczoraj MISIU Dawno już się tak nie ubawiłem jak wczoraj hahahhaa no ja sie nie dziwie ze nie pamietasz i teraz sie zastanawiasz, ale jak spiewales Jolka Jolka pamietasz to masakra
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 nic nie pamietam :gwizdanie: nawet żona nie pamieta czegoś takiego a przeciez nie piła :gwizdanie:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dzieki Cuber za azot wczoraj MISIU Dawno już się tak nie ubawiłem jak wczoraj hahahhaa no ja sie nie dziwie ze nie pamietasz i teraz sie zastanawiasz, ale jak spiewales Jolka Jolka pamietasz to masakra Hahahah Lato ze snu Gdy pisałaś .... TAK MI ŹLE
PABLO Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Elo Boseron potrzebowałem pomocy od Ciebie ale widocznie nikt ode mnie Cię nie poinformował co się stało a ja nie mogłem do Ciebie zadzwonić z komendy Postaram się dojechać dzisiaj na spota choć nawet minuty nie zmrużyłem oka od wczoraj...
Tukan Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zamkneli Cie?? Pogadamy na spocie o tym. ok
Rekomendowane odpowiedzi