siemian Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Jarko ramki odbiore w niedziele jakoś albo sobote, bo teraz jestem w Bielsku, ale jutro znowu będe w Krk.. Zieluch pochwal się jak wczoraj goniłeś auto na myjni :polew:
Tytus Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 siema mam problemik ze swoim pasciem mianowicie pali mi sie cały czas kontrolka od ABS i ESP,teraz moje pytanie odnośnie czujnika kata skrętu g85 czy jest mozliwosc adaptacji na Vagu ????? 1) sprawdz czujnik pod pedłem hamulca 2) tak jest możliwa adaptacja, zobacz temat o wymianie tempomatu albo zakładaniu kiery od R8/TT w dziale warsztat
sokolnh Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 siema, mam od dzisiaj możliwość wystawiania polis OC/AC także jak ktoś chętny na poznanie składki to zapraszam na PW sam chętnie dowiem się czy w miarę konkurencyjne są
KERCZI Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 siema, mam od dzisiaj możliwość wystawiania polis OC/AC także jak ktoś chętny na poznanie składki to zapraszam na PW sam chętnie dowiem się czy w miarę konkurencyjne są u jakiego ubezpieczyciela?? Tylko samochodowe czy inne tez?
sokolnh Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 siema, mam od dzisiaj możliwość wystawiania polis OC/AC także jak ktoś chętny na poznanie składki to zapraszam na PW sam chętnie dowiem się czy w miarę konkurencyjne są u jakiego ubezpieczyciela?? Tylko samochodowe czy inne tez? Hestia z tego co już porównywałem to jest naprawdę spoko samochodowe robię od dziś inne -> mieszkania, domy, OC w życiu prywatnym itp już od jakiegoś czasu
Krzysztof Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 sokolnh na PM masz pare moich danych - przelicz w wolnej chwili.
nex Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Ja mam pakiet Ergo Hestii i wcale taki tani nie jest
KERCZI Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Ja mam pakiet Ergo Hestii i wcale taki tani nie jest dlatego musisz zakupic SOKO Hestii
sokolnh Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Ja mam pakiet Ergo Hestii i wcale taki tani nie jest chcesz to możemy przeliczyć
Cuber Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Szczerze to HESTI nikomu nie polecam! Wszystko trzeba zaaltwiać z ich siedzibą w Sopocie :gwizdanie: To co robią przy rozliczaniu szkód to dramat Potrafią podwazyć Faktury z ASO :wallbash: Sądzilem sie z tym gównianym ubezpieczycielem prawie 2 lata jeszcze jak miałem B5 :gwizdanie: oczywiscie wygrałem sprawe zapąłcili z odsetkami ale sam fakt tego całego zamieszania straty czasu i kasy
Wąski Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 siema, mam od dzisiaj możliwość wystawiania polis OC/AC także jak ktoś chętny na poznanie składki to zapraszam na PW sam chętnie dowiem się czy w miarę konkurencyjne są szkoda że tak późno
sokolnh Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Szczerze to HESTI nikomu nie polecam! Wszystko trzeba zaaltwiać z ich siedzibą w Sopocie :gwizdanie: To co robią przy rozliczaniu szkód to dramat Potrafią podwazyć Faktury z ASO :wallbash: Sądzilem sie z tym gównianym ubezpieczycielem prawie 2 lata jeszcze jak miałem B5 :gwizdanie: oczywiscie wygrałem sprawe zapąłcili z odsetkami ale sam fakt tego całego zamieszania straty czasu i kasy to się tyczy każdej ubezpieczalni nikt nie chce wypłacać odszkodowania wiem, bo zajmujemy się też w firmie odzyskiwaniem odszkodowań
Cuber Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Kamilku nie w każdej , Z nikim nigdy nie miałem problemów a jedynie z Hestią
sokolnh Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Kamilku nie w każdej , Z nikim nigdy nie miałem problemów a jedynie z Hestią ja akurat mam złe doświadczenia z PZU i Wartą http://www.a4-klub.pl/smf/audi_b2_25_yahre_gekon_na-t123330.0.html
jarko Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Kamil, Ty pracujesz w Hesti czy to z ramienia jakiejś innej firmy masz te możliwości ubezpieczania. Twój kolega z dawnych lat grania w koszykówkę pracuje w Hestii
Rekomendowane odpowiedzi