Gość Trzeniu Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 dużo moja zaczeła lać więc muszę wymienić
sokolnh Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 to wejdz na allegro, kup za 200 zł i po problemie
suhy Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Witam.;p Mam małe pytanko;) W piątek wybieram się do Krk Na badania do TWKL(terenowa wojskowa komisja lekarska) ul. Montelupich. Jak najszybciej dostać się z dworca do własnie tego instytutu? Będę tam w Piątek o ~7.30.Tramwaj/autobus/taxi? Zależy mi żebym był tam przed 8;)
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Witam.;p Mam małe pytanko;) W piątek wybieram się do Krk Na badania do TWKL(terenowa wojskowa komisja lekarska) ul. Montelupich. Jak najszybciej dostać się z dworca do własnie tego instytutu? Będę tam w Piątek o ~7.30.Tramwaj/autobus/taxi? Zależy mi żebym był tam przed 8;) masz 10min na nogach
KERCZI Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Kolega potrzebuje pomocy a Wy sobie robicie jaja. Jedz najlepiej tramwajem kilka krotkich przystankow - musi to byc tramwaj ktory jedzie przez ul. Długą albo na nogach idz przez ul. Szlak prosto z galerii Krakowskiej ktora jest przy dworcu i potem w prawo w ul. Długą.
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Kolega potrzebuje pomocy a Wy sobie robicie jaja. Jedz najlepiej tramwajem kilka krotkich przystankow - musi to byc tramwaj ktory jedzie przez ul. Długą albo na nogach idz przez ul. Szlak prosto z galerii Krakowskiej ktora jest przy dworcu i potem w prawo w ul. Długą. Kerczi , chyba Ty sobie jaja robisz... Ma 10 min na nogach a którędy ma iść niech zobaczy w zumi. Z dworca ma z 800metrów. Po co opowiadasz mu bajki o Długiej? Długa jest zamknięta i rozkopana
siemian Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Cuber ja tez ja pije pijesz palisz i widzisz nie urosłeś...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 YKK pamietaj że Ja pije wyborową Wczoraj na mini spontanie ykk miał cały bagażnik pełen wypełniony wyborową 0,7l wiedziałem że to alkoholik ale żeby tyle na 2 dni brać
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Cuber ja tez ja pije pijesz palisz i widzisz nie urosłeś... cios poniżej pasa
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Cuber ja tez ja pije pijesz palisz i widzisz nie urosłeś... cios poniżej pasa ledwie policzek złagodniałeś coś ostatnio
siemian Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 no dobrze.. żeby nie było mu przykro...: ykku Ty bykku
Rekomendowane odpowiedzi