Gość Trzeniu Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 nie że nie w humorku ale po kiego ch... robić oborę w 4 tematach? Nie kumam...
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 człowieku ogarnij się i nie rób obory... po co wklejasz te ikonki w każdym temacie? krótko i zwięźle oj coś Trzeniu nie w humorku ;] ktoś przysyła ikonkę "głupek" to jak tu być w humorze ?? co zrobisz sa ludzie i.................ludzie olać i nie reagować...
Gość trueogre Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 człowieku ogarnij się i nie rób obory... po co wklejasz te ikonki w każdym temacie? krótko i zwięźle oj coś Trzeniu nie w humorku ;] ktoś przysyła ikonkę "głupek" to jak tu być w humorze ?? co zrobisz sa ludzie i.................ludzie olać i nie reagować... to najlepsze co można zrobić w tej sytuacji :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Przykładne zachowanie klubowicza ...
Gość trueogre Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Przykładne zachowanie klubowicza ... Bardzo przykładne......
Gość Murzyn Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 obserwowalem... jak zawsze neutralnie Dr Murzyn podleczy chyba brutalniejszymi metodami atmosferke KR - tyczy sie równiez tematów rozgrywek extraklasy Prosze zakonczyc ten temat
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Miło , ze jestescie tacy zgodni :polew: :th: Co do Ciebie to napewno mamy takie samo zdanie ...
Gość trueogre Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 obserwowalem... jak zawsze neutralnie Dr Murzyn podleczy chyba brutalniejszymi metodami atmosferke KR - tyczy sie równiez tematów rozgrywek extraklasy Prosze zakonczyc ten temat Tak jest Światowy :notworthy:
Gość Murzyn Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 obserwowalem... jak zawsze neutralnie Dr Murzyn podleczy chyba brutalniejszymi metodami atmosferke KR - tyczy sie równiez tematów rozgrywek extraklasy Prosze zakonczyc ten temat Tak jest Światowy :notworthy: Europejski, cos Ty taki ugodowy?? Chcesz cos, czy jak??
Gość trueogre Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 obserwowalem... jak zawsze neutralnie Dr Murzyn podleczy chyba brutalniejszymi metodami atmosferke KR - tyczy sie równiez tematów rozgrywek extraklasy Prosze zakonczyc ten temat Tak jest Światowy :notworthy: Europejski, cos Ty taki ugodowy?? Chcesz cos, czy jak?? Jak coś będę chciał to powiem wprost, ja się nie ...... w tańcu, a czemu ugodowy ?? No wiesz a kiedy ja z tobą na noże szedłem że się tak dziwisz ??
Gość trueogre Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Dobra ja spadam, miłej nocki, jak pomysle że o 5.30 mi budzik oznajmi że zaczął się cudowny tydzień, to wariuje :kox:
Cuber Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Trzeniek ale teraz to przegiołes z tym podpsiem swoim :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 eee tam Grzesiu , przewrażliwiony jesteś :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 tak jak pisalem czyscimy atmosfere i Cracovia vs Wisla beda wywalane posty pozniej poleca kropki. Bardzo mi przykro z tego powodu Panowie. Zaraz zaloze Wam temat, gdzie mozecie sie bawic do woli
Cuber Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Murzyniasty , teraz to mnie zeźliłeś :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 wreszcie będzie spokój .. nara Panowie
Gość Murzyn Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26921.new#new Cuber - prosilem!!!!
Cuber Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 wreszcie będzie spokój .. nara Panowie zmien podpis :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi