marcin j Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Witam , a o hokeju można rozmawiać?? Wczoraj byłem na meczu Wojas Podhale Nowy Targ- GKS Tychy 4 - 2 :notworthy:
jarko Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Powitać Wszystkich Dziękuję za wczorajszego spocika :th:
poziek Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 siema krakusy co to u was się wyrabia?? : http://poboczem.pl/galerie/0/galeria/zdjecie/duze,514331,396 :kox:
sokolnh Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 stare dzieje :gwizdanie: to jest Starowiślna
Cuber Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 stare dzieje :gwizdanie: to jest Starowiślna masz racje :th:
Cuber Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 jednak to chyba jest Długa na Długiej nie ma takich zatoczek do parkowania... wiem wiem , to jest na ul.Starowiślnej
sokolnh Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 masz racje :th: na Starowiślnej też nie ma zatoczek... jak nie ma jak są
jarko Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 jeżeli to stare zdjęcie to najlepiej pasuje karmelicka, na starowiślną jest trochę za wąsko
Cuber Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 100% że Karmelicka tramwaj jedzie do Bronowic, takie zatoczki są na tej ulicy, na Starowiślnej też nie ma zatoczek... co Ty gadasz chłopie, to masz przed pocztą główną jak tramwaje jadę od strony Jozefa Dietla......
poziek Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 chłpcy nie wiedzialem, że tak dokładnie znacie ulice swego miasta... pogratulowac :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 chłpcy nie wiedzialem, że tak dokładnie znacie ulice swego miasta... pogratulowac :gwizdanie: nie dolewaj oliwy do ognia :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi