Gość Trzeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Oglądał ktoś Starcie Tytanów :?: :gwizdanie: a to coś jak brazylijska samba?
KERCZI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 :hi: W koncu po ciezkich trudach nie pierdzi wiejsko basik w samochodzie ale Wy fszyscy jestescie Febnieci jak tak czytam
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 :hi: W koncu po ciezkich trudach nie pierdzi wiejsko basik w samochodzie ale Wy fszyscy jestescie Febnieci jak tak czytam nie bądz taki spięty Kerczi potrzeba Ci coś na rozluźnienie , dawaj maila
PABLO Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Oglądał ktoś Starcie Tytanów :?: :gwizdanie: a to coś jak brazylijska samba? No takie febane brazylijskie krowy z tarczami skaczącymi po skałach
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Oglądał ktoś Starcie Tytanów :?: :gwizdanie: a to coś jak brazylijska samba? No takie febane brazylijskie krowy z tarczami skaczącymi po skałach wiedziałem że masz swój świat ale nie wiedziałem że jest on aż tak zryty :polew: :polew: :polew:
KERCZI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 masakra http://www.vidiload.com/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=101051 karol.kolodziejATgmail.com
PABLO Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Oglądał ktoś Starcie Tytanów :?: :gwizdanie: a to coś jak brazylijska samba? No takie febane brazylijskie krowy z tarczami skaczącymi po skałach wiedziałem że masz swój świat ale nie wiedziałem że jest on aż tak zryty :polew: :polew: :polew: Specjalnie napisałem tak abyś zrozumiał o co chodzi :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kerczi , poszła brazylijska samba
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 W koncu po ciezkich trudach nie pierdzi wiejsko basik w samochodzie a co wyrezałeś ?
KERCZI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 W koncu po ciezkich trudach nie pierdzi wiejsko basik w samochodzie a co wyrezałeś ? sa takie kratki w bagazniku ktora odprowadzaja powietrze podczas zamykania bagaznika zeby sie latwiej domykal bagaznik (zeby sie nie robilo podcisnienie) i na tych kratkach sa takie gumy ktore dzialaja jak zapadki, chronia przed kurzem od zewnatrz ale sie otwieraja jak jest cisnienie. Pech chcial ze jedna jest centralnie pod wooferem. Teraz w koncu nie pierdzi nic nawet na najwyzszym poziomie ustawien basu
KERCZI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kerczi , poszła brazylijska samba buahahhaha to ja poprosze taka sambe na nastepne urodziny buahahah :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kerczi , poszła brazylijska samba buahahhaha to ja poprosze taka sambe na nastepne urodziny buahahah :polew: raczej na kawalerski :naughty:
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kerczi , demontowałeś boczek cały w bagazniku od strony wofeera ? :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Dobranoc Trzeniek p.s. i jest glebszy bass dodatkowo [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 01:11_________________________________________________ Kerczi , demontowałeś boczek cały w bagazniku od strony wofeera ? :gwizdanie: tak, a co?
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 nic nic , nie chce mi sie rozbierac boczka Jutro sprawdzimy jak Ci gra
KERCZI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 nic nic , nie chce mi sie rozbierac boczka Jutro sprawdzimy jak Ci gra cala akcja trwa 30 minut[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 01:14_________________________________________________ja jeszcze film i tez lece Dobranoc wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi