Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Panowie to moze next spot zrobimy na lotnisku z grillem co Wy na to ?
Tukan Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Panowie to moze next spot zrobimy na lotnisku z grillem co Wy na to ?
david_n Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Panowie to moze next spot zrobimy na lotnisku z grillem co Wy na to ? :naughty: byloby
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Jarko ma ponoć zestaw do grilla oczywiscie wszystko zalezne od pogody
siemian Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 phi.... tutaj macie pare fotek z wczorajszego bielskiego spota :naughty: jakość słaba bo robione fonem...
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 http://www.sadistic.pl/poranny-wf-i-jarek-vt38761.htm :polew:
siemian Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 no no no... widze że szybko się rozchodzi... Godzinke temu wysłałem to Wihajstrowi :decayed:
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 no no no... widze że szybko się rozchodzi... Godzinke temu wysłałem to Wihajstrowi :decayed: nie którzy słuchali w radiu
siemian Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nie wkurwiaj mnie :decayed: Na szczęscie tu na tym zadupiu w BB jest coś takiego jak internet i też moge tego słuchać... Przydałoby się dorezać neta do RNS-E i zrobić odbiornik radia internetowego... :> :>
FANTOMAS Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Panowie to moze next spot zrobimy na lotnisku z grillem co Wy na to ? :oklaski: :oklaski: :oklaski: Witom Jestem jak najbardziej za Marek będziesz ? Bo by nie trzeba było sprzętu na grila organizować u ciebie we wnęce na zapas koła można by zagrilować w końcu chyba by ci nie przeszkadzło że się z tyłu trochę okopci skoro z przodu już jest
jarko Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Robimy spota z grillem na lotnisku - jak najbardziej za Tylko Cuber wywal to logo z pierwszego posta i zwyczajnie napisz gdzie jest next spot i o której bo to faktycznie kilka osób może w błąd wprowadzić. Nie każdy czyta wszystko co się tu pisze
Gość TrueOgre Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Siemka wszystkim Jak już niektórzy wiedzą mój pocisk utknął dziś na środku drogi na szczęście to tylko alternator i dało się naprawić więc tragedii nie ma Piotrek dzięki za szybką pomoc :notworthy:
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Jarek , zróbcie czołówke to wywale :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi