siemian Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 nie no to ja wiem. Mieliśmy leasingi w róznych firmach. Spotkałem się z zapisem o ponadnormatywnym zurzyciu czy jakoś tak.. W kazdym razie chodzilo o to ze jak zdemolujesz auto to mogą Cie pociągnąc do odpowiedzialności i musisz wyrównać strate do sredniej wartosci rynkowej. No w sumie racja. Moze sam sobie zrobie takie przejsciowki. A powiedz mi którędy prowadzi się kabel do kabiny i jak wygląda sprawa sprysków, bo tam też podobno biegnie jakiś kabel...
FANTOMAS Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 nie no to ja wiem. Mieliśmy leasingi w róznych firmach. Spotkałem się z zapisem o ponadnormatywnym zurzyciu czy jakoś tak.. W kazdym razie chodzilo o to ze jak zdemolujesz auto to mogą Cie pociągnąc do odpowiedzialności i musisz wyrównać strate do sredniej wartosci rynkowej. No w sumie racja. Moze sam sobie zrobie takie przejsciowki. A powiedz mi którędy prowadzi się kabel do kabiny i jak wygląda sprawa sprysków, bo tam też podobno biegnie jakiś kabel... o to mi właśnie chodzi oni ci liczą raty wkalkulowując wartość amortyzacji auta a każdy dzwon w jakiś sposób obniża jego wartość Kable ciągniesz lewym nadkolem jak go ściągniesz to na wysokości migacza bocznego w nadkolu od strony kabiny jest taki "jeż" z przelotkami ma powypuszczane kilka takich gumowych rurek zaślepionych ucinasz koncówke i wprowadzasz kabel. [br]Dopisany: 25 Maj 2010, 19:13_________________________________________________jak coś to pytaj teraz spadam na spota do chłopaków baj.... wieczorkiem ci może wyślę schemacik z elsy z pinologią tylko się przypomnij czy go chcesz
siemian Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 pewnie że chce. To podeślij mi schematy do zwykłych swiatel i do ksenonow to sobie to poprzepinam
Patrykbor Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 krakowiaki Panowie wybieram się za tydzień do Zakopca czy mam się spodziewać jakiś niespodzianek po drodze , bo zastanawiam się czy dojadę tam spokojnie czy zostać w domu i
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Cuber, zdradzisz plany zakupowe?? Nie b8 czarny avant, nie trzeba długo myśleć :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 krakowiaki Panowie wybieram się za tydzień do Zakopca czy mam się spodziewać jakiś niespodzianek po drodze , bo zastanawiam się czy dojadę tam spokojnie czy zostać w domu i jest przebudowa w Libertowie zakopianki ,jedz na Skawinę i omiń to Sobie ,bo zapewne w piątek to będą korki
sokolnh Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Jarko co ma mój profil do tego co będe chciał kupić ? Ehh zielony... Nieważne EDIT Dopisany: 25 Maj 2010, 16:51 Cuber, zdradzisz plany zakupowe?? Nie B8 kupuje. Nawet w profil już Sobie wpisał rocznik równie dobrze może nową dacie kupować Dacie quattro Dacia Duster 4x4 Test
Cuber Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 b8 czarny avant, nie trzeba długo myśleć :gwizdanie: że kombi i czarne to wiadome ale czy B8 to już nie koniecznie
Tytus Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 b8 czarny avant, nie trzeba długo myśleć :gwizdanie: że kombi i czarne to wiadome ale czy B8 to już nie koniecznie A6 C6?
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 b8 czarny avant, nie trzeba długo myśleć :gwizdanie: że kombi i czarne to wiadome ale czy B8 to już nie koniecznie strzelałem
Cuber Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 za duży wybór jest samochodów aby sie na coś decydowac,a tak na powaznie to zaczne szukac za jakies 2 tygodnie
PABLO Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Dzięki za spota panowie Mercedes E-klasa Nie wieże że merca chcesz Widzieliście :?: Chłop ładnie cisnął B6 przed glinami, który to przyznać się http://wp.tv/i,Grajewo-Poscig-za-kradzionym-audi,mid,573053,klip.html?ticaid=6a3af
gruszka Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 http://www.worldcarfans.com/110052526446/street-drag-race-bugatti-veyron-vs-nissan-gt-r-r35-video
Cuber Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 B6 2,0 benzyna :gwizdanie: Pablo znajdz cos bardziej szalonego
PABLO Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 B6 2,0 benzyna :gwizdanie: Pablo znajdz cos bardziej szalonego Masz posta wyżej z Veyronem :kox:
gruszka Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 B6 2,0 benzyna :gwizdanie: Pablo znajdz cos bardziej szalonego Masz posta wyżej z Veyronem :kox: veyron pikuś ale nissan na końcu to miazga
Rekomendowane odpowiedzi