Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 GRZESIEK A MOŻE JUTRO ZADZWONIŁBYŚ W WIADOME MIEJSCE I ZAPYTAŁ JAK IDZIE ROBOTA , CO? sorry za capsa
Gość trueogre Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 GRZESIEK A MOŻE JUTRO ZADZWONIŁBYŚ W WIADOME MIEJSCE I ZAPYTAŁ JAK IDZIE ROBOTA , CO? sorry za capsa zadzwonie i zapytam, no problem a tymczasem borem lasem zmykam do spanka, no może nie od razu
Cuber Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 Grześ zobbacz zobacz w wiadome miejsce :gwizdanie: Murzynek mam Oliwe juz w Audiku.... Jak sie umawiamy ? kurde mroźno coś jest
Cuber Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 co to wszyscy w Kraku spią już czy jak..... :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 wiedza co robia, jak spanky trenuje juz tydzien
Gość rob Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 mam taką nadzieje ze regenerują tylko czy to pomoże
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 moze pomoze Rob ja Twoj stan napiecia emocjonalnego.... no i jak Slawa?? wlaczyles jej chociaz ogrzewanie w aucie??
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 jaaaaaaaaaa chlopcy sa wiesz gdzie... tera to my jestesmy Pany :polew: Królówko ja tam jestem ze Sławą zawsze gotowy na wiem wiem, wiem wiem, wiem wiem i kurka jak mnie to CIESZY :kox:
jarko Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 nie wszyscy śpią, bo nie wszyscy siły regenerować muszą :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 eeee... nudy dzis... wczesnie prace skonczylem, bajery nie ma z kim skrancowac, to tez ide lulu pa misiepysie
Rekomendowane odpowiedzi