nex Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Panowie dziś rano włączam światła i nie zapala mi prawy żarnik HID pasażera, dopiero po wyłączeniu i załączeniu zapala, czasem kilkukrotnie trzeba wyłączyć włączyć, lewa pali bez zarzutu. Teraz taką chu*nie robią widzę te HIDY że pół roku wytrzymują. Trzeba znaleźć na allegro jakiś porządny zestaw nie za CHIŃSKIE 120zł bo to SYF. Pamiętam kilka lat wstecz jak kupowałem zestaw HID to żarówki miały metalowe uchwyty i w ogóle to była lepsza jakość, ale trzeba było zapłacić 500zł. Teraz to wszystko idzie za darmo ale taka chu*nia że szkoda to w ogóle kupować.
nex Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Wąski masz/są w ogóle jakieś dobrej firmy zestawy HID? Nie czan[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 12:29_________________________________________________ co tanie to drogie no tak, ale znajdź dobre jak na allegro sama chu*nia
Wąski Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 P W :polew: [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 12:34_________________________________________________wybory za tydzień
jarko Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Panowie dziś rano włączam światła i nie zapala mi prawy żarnik HID pasażera, dopiero po wyłączeniu i załączeniu zapala, czasem kilkukrotnie trzeba wyłączyć włączyć, lewa pali bez zarzutu. Teraz taką chu*nie robią widzę te HIDY że pół roku wytrzymują. Trzeba znaleźć na allegro jakiś porządny zestaw nie za CHIŃSKIE 120zł bo to SYF. Pamiętam kilka lat wstecz jak kupowałem zestaw HID to żarówki miały metalowe uchwyty i w ogóle to była lepsza jakość, ale trzeba było zapłacić 500zł. Teraz to wszystko idzie za darmo ale taka chu*nia że szkoda to w ogóle kupować. Chciałeś od Czana to nie narzekaj... Ja mam podobnie, z tym że nie zawsze. U mnie się objawia przy niskich temperaturach Do tego na nierównościach gaśnie mi drugi - wyłączam włączam i znowu świeci. Są jednakl dni że nie ma żadnych problemów Ale były tanie :naughty:
nex Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Panowie dziś rano włączam światła i nie zapala mi prawy żarnik HID pasażera, dopiero po wyłączeniu i załączeniu zapala, czasem kilkukrotnie trzeba wyłączyć włączyć, lewa pali bez zarzutu. Teraz taką chu*nie robią widzę te HIDY że pół roku wytrzymują. Trzeba znaleźć na allegro jakiś porządny zestaw nie za CHIŃSKIE 120zł bo to SYF. Pamiętam kilka lat wstecz jak kupowałem zestaw HID to żarówki miały metalowe uchwyty i w ogóle to była lepsza jakość, ale trzeba było zapłacić 500zł. Teraz to wszystko idzie za darmo ale taka chu*nia że szkoda to w ogóle kupować. Chciałeś od Czana to nie narzekaj... Ja mam podobnie, z tym że nie zawsze. U mnie się objawia przy niskich temperaturach Do tego na nierównościach gaśnie mi drugi - wyłączam włączam i znowu świeci. Są jednakl dni że nie ma żadnych problemów Ale były tanie :naughty: jarko ale teraz na allegro nie masz dobrych zestawów, teraz to idzie na ilość a nie jakość. Właśnie znalazłem Palniki z metalowymi mocowaniami i białą nitką 6000K a plastiki maja niebieska nitkę. Te metalowe miałem w ch*j w a4 na początku i działały i działały dlatego sie na nie zdecydowałem. Wąski na razie się wstrzymam z kupnem u Ciebie bo chce te metalowe, ale dzięki za info
KERCZI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Nex nie chce podkrecac ale nie bylbym soba... ;p w Avantach takie rzeczy sie nie dzieja, zarniki swieca dobrze :polew:
Gość mmcv Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 :hi: :hi: :hi: Dawid popuść trochę ułańskiej fantazji i skrobnij o jedną buźkę więcej bo widzę że co się pojawisz to jest :hi: i end konwersacja na poziomie :kox:
jarko Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Nex nie chce podkrecac ale nie bylbym soba... ;p w Avantach takie rzeczy sie nie dzieja, zarniki swieca dobrze :polew: Przecież ja mam avanta i mam większe chece jak u Nex'a
Cuber Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 powiem Wam jedno, w Cabrio nic sie nie dzieje :polew:
KERCZI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 powiem Wam jedno, w Cabrio nic sie nie dzieje :polew: :polew: Jarko masz Avanta, ale pier**l* Ci sie zarniki bo kupiles do Sedana ;p
jarko Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 I wszystko jasne. Nex chcesz kupić zestaw hid bo akurat mam od sedana
KERCZI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 :kox: no nexowi akurat jedna swieci ciagle to zalozy od Ciebiue i bedzie mial strobo, autobahn Twoj...
jarko Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 :kox: no nexowi akurat jedna swieci ciagle to zalozy od Ciebiue i bedzie mial strobo, autobahn Twoj... I wszystkie dooopy w Zabierzowie
nex Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 śmiechy chichy a ja właśnie odkryłem ocb :kox:. Znalazłem w garażu przetwornice tą o której pisałem że płaciłem za zestaw 4 lata temu 500zł, podmieniłem i zapie**ala aż miło, mało tego, nie miałem pojęcia że od przetwornicy może zależeć wydajność żarówki :kox: bo na tej teraz żarówka świeci 2x mocniej i już z bliska nie ma efektu niebieskiej żarówki tylko biały . Drugiej nie mogę znaleźć. Musze poszukać kontaktu do tego gościa i zdobyć drugą przetwornice tego typu
Rekomendowane odpowiedzi