Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

:decayed:

Opublikowano

Trzeniek nie mów ze byłeś bo i tak Ci nie wierze :decayed:

ja za późno włączyłem kompa bo mogłem do Was podbić na bora :wallbash: ale dziś kupiłem skuter i jestem :dance: koniec z korkami w drodze do pracy bo juz mnie szlak trafiał i krew zalewała.

Opublikowano

Trzeniek nie mów ze byłeś bo i tak Ci nie wierze :decayed:

ja za późno włączyłem kompa bo mogłem do Was podbić na bora :wallbash: ale dziś kupiłem skuter i jestem :dance: koniec z korkami w drodze do pracy bo juz mnie szlak trafiał i krew zalewała.

Prawie ci skasowałem boseron ten skuter :D

dzięki za bora :)

Opublikowano

Bora Bora fajnie było dzięki

Opublikowano

Prawie ci skasowałem boseron ten skuter :D

wtedy jeszcze nie był mój :tongue4: to była jazda testowa [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 01:21_________________________________________________Panowie mam dylemat nie wiem czy jechać do chorwacji czy do bułgari :mysli: co lepsze ? bułgaria piasek, chorwacja kamienie, ceny podobne, klimat podobny, bułgaria samolotem, chorwacja samochodem :mysli: hm... jade z moją i córką roczną.ktos był tu i tu i moze cos polecić, bo ja tylko chorwacje znam ,w bułgari nie byłem nigdy.

Opublikowano

Joł, dzieki za Bora :naughty: Themon co ten gosc nawywijał?

Opublikowano

Dzięki za Bora :naughty:

Gość od nissana niezłe robił kółeczka :kox:

Jak wracałem Lublańską w stronę NH to ruch był na chwile zatrzymany bo gość (prawdopodobnie w nowym saabie) miał wypadek, rozjebał całe auto, przód i tył, zderzaki porozrzucane po całej jezdni, karetka, gliny, nie wiadomo jak to się stało ale widok był masakryczny...

:hi:

Opublikowano

Joł, dzieki za Bora :naughty: Themon co ten gosc nawywijał?

Widziałem dzwona, rejczel ciut obraził autko zaraz za statoil w kieunku wiaduktu

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Siema panowie :hi:

Zapomiałem ale wczoraj widziałem koło kleparzu nową fure siemiana, jednak ma sentyment do golfów

siemian_golf.JPG

Opublikowano

Clio dawno tam stoi :wink4:

Opublikowano

to clio myślałem że golf Vi :naughty:

Opublikowano

Panowie mam dylemat nie wiem czy jechać do chorwacji czy do bułgari :mysli: co lepsze ? bułgaria piasek, chorwacja kamienie, ceny podobne, klimat podobny, bułgaria samolotem, chorwacja samochodem :mysli: hm... jade z moją i córką roczną.ktos był tu i tu i moze cos polecić, bo ja tylko chorwacje znam ,w bułgari nie byłem nigdy.

Daruj sobie ta Bulgarie !!! , bylem w zeszlym roku jak dla mnie do Chorwacji to nie ma porowniania, syf kila i mogila. Moze kiedys tam bylo fajnie (tzn w latach 90tych). Naprawde szkoda nawet tych 3h spedzonych w samolocie - ja jechalem samochodem (20h :naughty: ), do Chorwacji dojedziesz w 13 (Dubrovnik). Ja do tej pory zaluje moich zeszlorocznych wczasow.

p.s. w Bulgari bylem na Slancev Brieg czy jak to sie tam nazywa - podobno najlepsza plaza jesli chodzi o Bulgarie. W Chorwacji w Makarskiej - jesli nie byles , szczerze polecam !!

Opublikowano
  • Autor

p.s. w Bulgari bylem na Slancev Brieg czy jak to sie tam nazywa - podobno najlepsza plaza jesli chodzi o Bulgarie

to dlatego miałes kiepskie wkacje :gwizdanie:

Trzeba było jechać na Złote piaski :naughty: lub obok do Kraneva :kox:

Plaże za***iste, imprezownie fajne i godne polecenia no i ceny śmieszne odziwo było bardzo czysto :wink4: po tej stropnie Bułgari bo faktycznie na ostatnie 4 dni przeniśliśmy sie na Słoneczny Brzeg i poprostu masakra i ceny 2x wieksze niż na Złotych Piaskach :shocked:

Dla mnie rewelacja :decayed:

bulgaria-zlote-piaski.jpg

Opublikowano

moze i Cuber cos w tym jest . Ale dla mnie ta Bulgaria smierdzi chu** za przeproszeniem, a juz troche roznych miejsc poznalem. Jakos chyba sie jzu nie przekonam do Bulgari , choc to foto co przeslales wyglada wporzadku (ale widzialem tez lepsze foty a na miejscu byl syf)

BTW Slancev polecala mi Bulgarka wiec juz nie wiem o co kaman, albo chwalisz swoje albo ona chciala mnie wpuscic w bagno :decayed:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

:hi::heat::hi::heat:

Masakra chyba zaraz pojadę i się zgolę się na glace i worek z lodem na głowę

Opublikowano
  • Autor

BTW Slancev polecala mi Bulgarka wiec juz nie wiem o co kaman, albo chwalisz swoje albo ona chciala mnie wpuscic w bagno :decayed:

Nic nie chwale, byłem tam trzy lata temu i smiało mogę polecić Złote Piaski, tak jak wspomniałeś Słoneczny Brzeg jest do bani :thumbdown:

Mnie się podobało , zresztą co chcieć wiecej: czytsa plaża , goscie donosza piwko lub drinki, ciepłe i całkiem czyste morze ( oczywiscie to nie jest to co Chrowacja bo tam masz czystrze moze wizualnie bo jest wiecej kamieni ) jedzonko wporzadku za małą kasiorke, wieczorami basen w hotelu z drinkami a później imprezowanie wieczorne po dyskotekach :kox: Oczywiscie równiez dni na zwiedzanie słynnego cypla Kaliakra itd itp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.