Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no Tomcio wiem. Przecież się śmieje :)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobrze miałem na myśli lekko dobrze do naprawy :naughty:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

joł Daviddo

Opublikowano

A gdzie ty się podziewasz robaczku ?

Starzy cię zesłali na platformę wiertniczą w Norwegii za kiepską maturę :naughty:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 13:23_________________________________________________Coś dla Siemianka szeroki front rezania fura z piekła rodem :evil:http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/details.html?lang=pl&id=131902291&pageNumber=1&tabNumber=2

Opublikowano

Ty ale jaja...to ta sama wypozyczalnia Wujka...

Opublikowano

Opis jest rozwalający "wszystko ze skóry" :polew:

Opublikowano

Opis jest rozwalający "wszystko ze skóry" :polew:

Zapomieli dodać naturalnej , bo mogli by się zieloni przyczepić :tongue4:
Opublikowano

Karol :notworthy:

szukam autka 5-8 tyś cos fajnego [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 13:37_________________________________________________

Starzy cię zesłali na platformę wiertniczą w Norwegii za kiepską maturę :naughty:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 13:23_________________________________________________Coś dla Siemianka szeroki front rezania fura z piekła rodem :evil:http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/details.html?lang=pl&id=131902291&pageNumber=1&tabNumber=2

ale cena OK i nie ma tragedii dokładki 15 tyś i OK

Opublikowano

Siena - w idealnym stanie przebieg ori 28000km

Opublikowano

Karol :notworthy:

szukam autka 5-8 tyś cos fajnego [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 13:37_________________________________________________

ale cena OK i nie ma tragedii dokładki 15 tyś i OK

Nie no zgadza się dach do odcięcia i widać że cały dookoła lakier nic nie odbarwony więc może się uda dachem tylko obgonić i całym nowym wnętrzem przebieg malutki auto będzie jak malina :cool1: jak go tylko chłopaki z Wielkopolski łykną bo oni lubią takie wyzwania za male pieniądze a po garażach mają wszystko jeszcze ciepłe z zeszłej nocy :evil:

Opublikowano

0:6 to nie znowu taka lipa, ale oczywiście wymagania zawsze bardzo wysokie...

My dopiero budujemy kadrę, to początek Naszej drogi.

Oni jadą po puchar :gwizdanie:

Chociaż wiadomo, taka lekcja jest wyjątkowo surowa...

:polew: :polew: :polew: :polew: od małego to słyszę [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 08:20_________________________________________________

żenada jak zawsze, ale mnie to już bawi raczej :naughty:

nie można się złościć na coś co jest wiadome przecież....

:hi: ależ gorąco :cool1:

:good: Grześ ciepło -ma Twój polar jak coś :naughty:

a ja mam gry dla Ciebie tylko czasu podjechać nie mam :chytry:
Opublikowano
  • Autor
:siema: w ten za***iście upalny dzień :heat: :heat: :heat:
Opublikowano

:siema: w ten za***iście upalny dzień :heat: :heat: :heat:

Cuber dzisiaj to Ci pewnie dopiero dogrzało bez dachu parę dni jazdy w taki solar i ...:black:

Opublikowano

oj Tomek Tomek, jednym slowem musisz teraz przytargac cabrio :wink4:

Opublikowano

oj Tomek Tomek, jednym slowem musisz teraz przytargac cabrio :wink4:

:mysli: oj chyba bym się nie zdecydował może tak jak Cuber na drugie w garażu ale u nas to nadal egzotyka i z odsprzedażą trudno jako ciekawostkę powiem wam że najwięcej jest zarejestrowanych aut cabrio w Anglii :slina: szok nie przy ich pogodzie ale tak jest kiedyś czytałe taki artykuł i tak podali.

Wracając do wczoraszego meczu to przypomniało mi się jak nasi po gwizdku zaczęli latać do Hiszpanów i prosić się o wymianę koszulek no totalny blamaż jak dzieciaki za cukierkami a nasz bramkarz to myślałem że zaproponuje Torresowi że mu loda zrobi jak ten mu odmówił koszulki i coś tam zaczął się wykręcać (pewnie że "drugą ma w praniu i tej mu dać nie może") nasz widać że się mało nie rozpłakał taką miał minę żenada może oni już po tych dwóch bramkach tylko o tych koszulkach myśleli :kox:

Opublikowano
  • Autor

przypomniało mi się jak nasi po gwizdku zaczęli latać do Hiszpanów i prosić się o wymianę koszulek no totalny blamaż jak dzieciaki za cukierkami a nasz bramkarz to myślałem że zaproponuje Torresowi że mu loda zrobi jak ten mu odmówił koszulki i coś tam zaczął się wykręcać (pewnie że "drugą ma w praniu i tej mu dać nie może") nasz widać że się mało nie rozpłakał taką miał minę żenada może oni już po tych dwóch bramkach tylko o tych koszulkach myśleli :kox:

dokładnie :good: uśmiałem sie z tego nieźle , poprostu zrobili obore :wallbash:

Opublikowano
:hi: ja pier.... nie wyrabiam w taką pogode a na dodatek sie klima w pracy popsuła :wallbash: [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 21:10_________________________________________________Kuszczak myślał ze Toress go rozpoznał a tu nic z tego.. :polew:
Opublikowano
  • Autor

Nie tylko kuszczak, latali za nimi jak pojeba..... a mogli np. wpasc na pomysł i im powiedziec przed meczem aby dali Swoje koszulki na licytację dla Powodzian w Polsce np. :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.