Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak bym kupował auto za takie pieniądze to musiałbym się dobrze zastanowić czy A4 B7 czy A6 C6 bo obie mi się podobają w sedanach :kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja jak bym kupował auto za takie pieniądze to musiałbym się dobrze zastanowić czy A4 B7 czy A6 C6 bo obie mi się podobają w sedanach :kox:

ja bym wybrał A6 :wink4:

Opublikowano

Pablo co ty z tymi sedanami jeszcze c6 to ok ale b7 :no:

Mojemu tacie też bardziej leżało C6 niż b7 sam wcześniej maił c5. Mysle że to przychodzi z wiekiem, a napewną famili :cool1:, nie oszukujmy sie a4 to nie ejst samochód rodzinny. Ja wogóle miałem mieć golfa gti, ale spalanie trochę przerażało.

Opublikowano

Mojemu tacie też bardziej leżało C6 niż b7 sam wcześniej maił c5. Mysle że to przychodzi z wiekiem, a napewną famili :cool1:, nie oszukujmy sie a4 to nie ejst samochód rodzinny. Ja wogóle miałem mieć golfa gti, ale spalanie trochę przerażało.

i masz teraz audi ktore pali tyle co golf :naughty:

Opublikowano

:hi: wszystkim rodowitym krakusom :decayed:

Piotrek, Łukasz :good:

:decayed:

:hi:

Piotrek podbij mi aukcje, link masz na gg :wink4:

nie , znowu sobie zapomnisz wycofać i będzie tak jak ostatnio że kupiłem Twoje kino domowe :decayed:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2010, 14:57_________________________________________________dzisiaj idealna pogoda do pracy :)

Opublikowano

Bez przesady. Dzięki za meila :notworthy:

Opublikowano

Bez przesady. Dzięki za meila :notworthy:

prosz

Opublikowano

Tomek i wybrałeś laptopa ?

Opublikowano

:hi: przez dwa dni zrobiłem 1 tyś kilometrów kupując felgi od S5 ,ogólnie ludzie to są oszuści :evil: i oczywiście nie kupiłem :evil:

Karol :notworthy: znów ,kolejna która to wis.... :gwizdanie:

Opublikowano

Szczególnie w tej branży handlujący częściami używanymi, nie zdarza się żeby coś było takie jak się chce i w opisie

Opublikowano

Szczególnie w tej branży handlujący częściami używanymi, nie zdarza się żeby coś było takie jak się chce i w opisie

:good: oszuści ale uwierz mi to było MEGA co gość mówił przez tel.a co było na miejscu [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2010, 20:59_________________________________________________http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8035657,Kladka_polaczyla_dwa_brzegi_Wisly.html
Opublikowano

wreszcie jakis dobry mecz[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2010, 21:13_________________________________________________

Szczególnie w tej branży handlujący częściami używanymi' date=' nie zdarza się żeby coś było takie jak się chce i w opisie

[/quote'] :good: oszuści ale uwierz mi to było MEGA co gość mówił przez tel.a co było na miejscu [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2010, 20:59_________________________________________________http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8035657,Kladka_polaczyla_dwa_brzegi_Wisly.html

jechalem dzis tamtedy na rowerze i myśle że po drugiej str mostu tez powinna taka kładka powstać

Opublikowano

ja też i masz raję ,ogólnie po co w tym miejscu kładka ?

Opublikowano

żeby wycieczki z Izraela nie musiały mostem chodzić tylko traktem spacerowym przez kładeczkę ...
Opublikowano

żeby wycieczki z Izraela nie musiały mostem chodzić tylko traktem spacerowym przez kładeczkę ...

niby tak ale tam akurat nie ma co oglądać ?
Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Piotrek, Łukasz :good:

nie ma za co- zapomniałes mi zpałacić za taryfe :decayed:

:hi: i jak Panowie dokali wyboru na Prezydenta?

odnośnie tematu co lepsze b7 czy c6 skłaniam sie do opcji a6, a4 jest ciasna i to jej najwieksza wada, chodzi mi głównie o tylne siedzenia, C6 to rodzinny samochód i nawet nie ma co porównywać bije na głowe A4 ale to tylko moje subiektywne odczucia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.