Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lubie pacynek :)

a ja ogólnie polityków bo to wszstko są ................

65322910.jpg

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomek :kox::polew:

Opublikowano

'Oszukali mnie!!! Banda Złodziei Polskich Decydentow K&^wa!!!' :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Komorowski jest bezpłuciowy doby jako tatuś a nie prezydent, kaczkę już mieliśmy Korwin górą :naughty:

Opublikowano

Nex, ale prezydent to nie rząd - On ma Nas reprezentować a nie rządzić krajem...

Nie rozumiem takiego tłumaczenia jakie tu przedstawiasz...

Bardziej pasuje do wyborów parlamentarnych niż do tych dzisiejszych...

Ś.P. Prezydent niestety ale mocno średnio wywiązywał sie ze swoich obowiązków i raczej pewnym jest iż jego brat będzie taki sam, jak nie gorszy...

Komorowski również słaby kandydat, ale zdecydowanie lepszy jak Kaczyński...

Opublikowano

nie oglądajcie TVN tylko TVP1 :wink4:. A chyba zdajecie sobie sprawę że SLD to większość w II turze PiS :D

wcale nie większość :tongue4:
Opublikowano

nie oglądajcie TVN tylko TVP1 :wink4:. A chyba zdajecie sobie sprawę że SLD to większość w II turze PiS :D

wcale nie większość :tongue4:

to się okaże :tongue4: myślę że są mniej liberalni :naughty:. Spokojnie to nie wojna :naughty:. Zostanie prezydentem Komorowski to to każdy uszanuje i czas pokaże jak będzie. Zostanie Kaczyński też się przekonamy :good:

Opublikowano

dokładnie, choć dla mnie ani jeden ani drugi zupełnie się nie nadaje niestety, trzeba będzie wybrać mniejsze zło...

Opublikowano
:good:. Dlatego nie ma co pluć na kogo kto głosował. Jak mówiłem - prywatna sprawa poglądów
Opublikowano

Zostanie Kaczyński też się przekonamy :good:

W tym przypadku przecież już się przekonaliśmy :gwizdanie:

Opublikowano

On ma Nas reprezentować a nie rządzić krajem...

Prezydent ma być przeciwwagą dla decyzji parlamentu (VETO) a jak kolesie są z tego samego podwórka to........

a widzieliście niunie Bronka... masakra dobrze że w Belwederze takie duże drzwi są w pokojach godnie będą nas reprezentować przynajmniej nie będą o nas myśleli że nie ma u nas co jeść

ogolnie rzecz ujamując QPA a "QPY się nie oszuka tatusia uszukasz mamusie oszukasz ale życia nie oszukasz"

Opublikowano

jarko jak orientujesz się w polityce to powiedz mi co zrobił złego Ś.P Lech ?? a co poprawił by lider platrofmy[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 21:56_________________________________________________

Prezydent ma być przeciwwagą dla decyzji parlamentu (VETO) a jak kolesie są z tego samego podwórka to........

Tomek :good: o to k***a mi chodzi

Opublikowano

a widzieliście niunie Bronka... masakra dobrze że w Belwederze takie duże drzwi są w pokojach godnie będą nas reprezentować przynajmniej nie będą o nas myśleli że nie ma u nas co jeść

ogolnie rzecz ujamując QPA a "QPY się nie oszuka tatusia uszukasz mamusie oszukasz ale życia nie oszukasz"

:good::polew: :polew:

Ona mogla by spokojnie schudnac 100 kilo :polew:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

ykk :good: :good: :decayed:. Lepiej żeby nie było pierwszej damy niż KAPITAN BOMBA - to już szydzenie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Prezydent ma być przeciwwagą dla decyzji parlamentu (VETO) a jak kolesie są z tego samego podwórka to.....

A Ja wlasnie chciałbym aby tak było, przekonać byśmy sie mogli przez rok jak by to wyglądało jesli ok to na PO by można glosować w przyszłym roku :naughty:

jarko jak orientujesz się w polityce to powiedz mi co zrobił złego Ś.P Lech ??

NEX a co zrobił takiego Lech za 5 lat swojej prezydentury ? :mysli:

Opublikowano

Chyba delikatnie przeceniasz rolę prezydenta na podwórku krajowym...

KAŻDE veto prezydenta może być odrzucone przez rząd,

a co za tym idzie tak naprawdę taka pokazówka tylko wydłuża pracę rządu...

jarko jak orientujesz się w polityce to powiedz mi co zrobił złego Ś.P Lech ?? a co poprawił by lider platrofmy

Nie no Ś.P. Lech był oczywiście wzorowym prezydentem...

BTW DO HYMNU :decayed:

Kaczyński śpiewa Hymn Polski

I na tym koniec z mojej strony bo nie jestem zwolennikiem ani jednego, ani drugiego i nie chce mi się już więcej o tym pisać :wink4:

Poza tym Brazylia ładne bramki strzela :naughty:

Opublikowano

Cuber godnie reprezentował swój kraj, nie chapał pod siebie jak inni. Zresztą czas pokaże jak się rozstrzygną wybory. Jak wygra PO zobaczymy co Oni pokażą. Jak PiS też[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 22:12_________________________________________________jarko to tak jak KOMOROWSKI powiedział że Dania nie jest w Uni. Nie patrz na "przejęzyczenie" tylko na to co robi

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze prezydent nie ma prerogatyw by "cos" zrobic. Wszelkie programy wyborcze kandydatow na prezydenta mozna traktowac z prymrozeniem oka. Po tym jedynie mozemy wiedziec, jakie mniej wiecej ustawy bedzie vetowac, a jakie nie. Inicjatywe ustawodawcza tez ma. Ale zeby ustawa przeszla, to musi miec poparcie w parlemencie. Tez uwazam, ze sytuacja w ktorej PO zagarnie wszystko bedzie bardzo niebezpieczna. Prezydent, sejm i senat powinny sie wzajemnie kontrolowac. A co to za kontrola jesli: sejm (prawie PO) senat (zdecydowanie PO), prezydent (prawdopodonie PO).

Opublikowano

dla mnie PO to partia która jest dobra dla biznesmenów/prosperujących firm. Wiecie że liberał nie rozróżnia. Dla nich liczą się lepsi i tyle!![br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 22:19_________________________________________________Wstyd mi za Wałęse!!! Po prostu żenua wyrzec się swoich życiowych motywacji!! Synuś ważniejszy przecież w PO ale to co się robiło dla partii wcześniej, pracownicy , Solidarność itd już nie ma znaczenia, w końcu się nachapał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.