Tukan Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Schuder tez wielkie dzieki za imprezke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 http://www.joemonster.org/filmy/7656/Mentos-pomaga-podczas-podrywania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Tukan napisz pw do pikusia od nas z forum bo chce kupić turbo do ajm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Tukan napisz pw do pikusia od nas z forum bo chce kupić turbo do ajm Dzieki za info,przed chwila pisalem bo przeczytalem Ale dzieki za pamiec :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Chłopaki po wczesniejszej konsultacji z uczestnikami zapodaję filmik jak wracalismy w kolumnie z Wisły:) http://www.youtube.com/watch?v=Il0ziIbUuOU JEST KRAKÓW JEST ZABAWA :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 dobre, dobre zwłaszcza jak trzeniek zrobił zadyme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 spoczko kolumienka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 może kraków zapoda jakieś fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ogruś jak się czujesz? u mnie cały czas lipa , bez poprawy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Pablo kiedy Ty znalazłes czas na kręcenie filmu ? nawet fajnie to wyszło, trzeba bedzie zdjecia i filmy poskładac w jeden filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Nagram na plytke moje foty i dam wam na spociku za week to sobie poprzegrywacie :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 filmik dobry, tylko czemu Pablo nie wpadłes na to by filmowac wczesniej ? dla mnei najlpeszy text z filmiku to text Pabla..... ooooo A4 Dobra Ja z Themoniastym jade na mini spocika musimy zrobić logi mojego "S4" bo coś nie jeździ Ja fotki wrzuce ale dopiero jutro bo dziś nie bardzo mi sie chce wymazywac tablice rejestracyjne ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 filmik dobry, tylko czemu Pablo nie wpadłes na to by filmowac wczesniej ? dla mnei najlpeszy text z filmiku to text Pabla..... ooooo A4 Dobra Ja z Themoniastym jade na mini spocika musimy zrobić logi mojego "S4" bo coś nie jeździ Ja fotki wrzuce ale dopiero jutro bo dziś nie bardzo mi sie chce wymazywac tablice rejestracyjne ...... Cuber jest duzo innych filmików jak jechalismy takze lajcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ogruś jak się czujesz? u mnie cały czas lipa , bez poprawy ;( u mnie też lipa, bez poprawy, jedno sie zmieniło, zamiast zimno jest mi gorąco jak w saunie, masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Panowie powrzucajcie chociaż jakieś fotki z mordeczkami albo z imprezy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Chłopaki tak do pół godzinki będą zdjecia na serwerze to damy znać jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 no i jak tam pablo z tymi fotkami???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Juz wysłałem Adiemu na serwer zaraz wstawi plik do sciągnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Niektóre fotki miażdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Co tu tak cicho, wszyscy ciągną zdjęcia czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi