sokolnh Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 własnie mi sie przypomniało że na telefonie mam filmik z gry w ping pong Trzenka z Ozim pozniej wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 własnie mi sie przypomniało że na telefonie mam filmik z gry w ping pong Trzenka z Ozim pozniej wrzuce ale chyba do humorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Cuber przykra sprawa Sokolnh jak ja robiłem z Cubrem to ty wiesz gdzie byłeś... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Sokolnh jak ja to robiłem z Cubrem to ty wiesz gdzie byłeś... :decayed: Cuber <---> Pablo a co Wy razem robiliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Cuber przykra sprawa Sokolnh jak ja robiłem z Cubrem to ty wiesz gdzie byłeś... :decayed: a co żeś robił z tym Cubrem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 no melodyjne usta pojechały po bandzie Cuber , to na faktach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Te ku rwa, bo zaraz komuś walne , jak sie stukacie z Pablem czy tam coś innego robicie to mnie kur wa nie mieszajcie!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Widzisz Cuber Ciebie też chcą wciągnąć w te gierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nie daj sie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Hehehe panowie to chyba nie tylko Ozzi nie trafil do siebie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 sokol dawaj filmik z pingla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 zamwówiłem tubrulum z srodkiem od arl-a , jutro ma dojsc i jutro zostanie w ASO załozone zobaczymy co to wszystko da :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cabson Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Tak z innej beczki... Czyja A4 (granat, avant, II lift, michelin zimowki, takie same, jak moje ) stoi czesto (od kilku(nastu) miesiecy ja tam widuje) na Kosciuszki kolo knajpy Smil'y naprzeciwko Novotela? Czasami siedzac przy piwku widzialem ja (nawet sie czasami blozej chcialem przygladnac, ale jakos nie pasowalo), a wczoraj idac zauwazylem klubowa naklejke... /Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 to chyba fura ozzi_wells`a mistrza orientacji w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 OZi teraz zalozyl letnie kapcie wiec ..... moze to MAKOZ-a , Andrzej musisz podac wiecej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cabson Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 wydaje mi sie, ze jest po drugim lifcie, bo zdaje sie ma juz okragle klamki i podluzne kierunki, rejestracja KR ???AG (chyba, z pamieci drukuje, wiecej szczegolow jutro). Kapcie imho zimowe, naklejka z lewej strony. Wiem, ze to niewiele, jutro (o ile dalej tam stoi) to nawet fotke moge mic :> Swoja droga, jak dzisiaj ktos kolo Smily' ego bedzie przechodzil tak po 17 zapraszam na browara Latwo mnie poznac, lekko zarosniety, brodka, brazowy swetr, jasna kurtka w grupce ludzi kolo 30 glosno dyskutujacych A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Siemanko all Jak mi sie dobrze kojarzy to Makoz ma tam obok firme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 KR...AG to Ja mam hahahahah wszystko wskazuje na to ze to furma MAKOZ-a :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 obiecany filmik: http://www.youtube.com/watch?v=zZ1ZOrfsNqc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 ozzi dostał odemnie na siedząco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi