sokolnh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 WWA KRK hehe, aka Ban ma wszędzie oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 no mówiłem ze pełna iwigilacja ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Powitać wszystkich Oj widzę ze sie troszkę pozmieniało... Postaram sie też przyjechac w Niedziele na spota bo moja furka również wymaga zvagowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Keżor też odszedł ;( I jeszcze inni wartościowi ludzie, szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Keżor też odszedł ;( I jeszcze inni wartościowi ludzie, szkoda... No ale o co kaman???[br]Dopisany: 14 Marzec 2008, 16:05 _________________________________________________http://pl.youtube.com/watch?v=te05QRUFJdg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 No to nara, właśnie mi się ściągnął ostatni TopGear (Z BBC Knowledge PL, bo niestety TVN Turbo zaprzestało) obejrzę dla odprężenia weź jak możesz nagraj na płytke kilka odcinków i przywieź w niedzielę, nie musiałbym ściagać _________________________________________________ Mega za***isty filmik :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Dobra no to juz jestem po wymianie trubulum.... jakos się toczy do przodu furmanka..... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Keżor też odszedł ;( I jeszcze inni wartościowi ludzie, szkoda... odszedł tylko spedyt, reszta czuje się dobrze, tylko ich na tym forum nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 masakra jest z tą pocztą polską wczoraj przyszły mi zaciski hamulcowe z klockami, powinny też tarcze drugą paczką ale spoko myslałem ze dzisiaj przyjdą, ale też nie, a chłop wysłał dwie paczki do mnie w tym samym czasie fajki z nich są straszne jedzie ktos ze mna na akademiki ? napić sie czy cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 masakra jest z tą pocztą polską wczoraj przyszły mi zaciski hamulcowe z klockami, powinny też tarcze drugą paczką ale spoko myslałem ze dzisiaj przyjdą, ale też nie, a chłop wysłał dwie paczki do mnie w tym samym czasie fajki z nich są straszne jedzie ktos ze mna na akademiki ? napić sie czy cuś na ktore akademiki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja dziś siedze na Kaziku , tam gdzie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 masakra jest z tą pocztą polską wczoraj przyszły mi zaciski hamulcowe z klockami, powinny też tarcze drugą paczką ale spoko myslałem ze dzisiaj przyjdą, ale też nie, a chłop wysłał dwie paczki do mnie w tym samym czasie fajki z nich są straszne jedzie ktos ze mna na akademiki ? napić sie czy cuś na ktore akademiki ? agh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 i co na tym agh ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Małopolskie (Moderator: cuber) dzień dobry Panie moderatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 i co na tym agh ?? wszystko oprócz ładnych dziewczyn niestety ale to rekompensuje mi moja obecna uczelnia [br]Dopisany: 14 Marzec 2008, 19:22 _________________________________________________ Małopolskie (Moderator: cuber) dzień dobry Panie moderatorze qwa to teraz nie ma żartów, już nawet Kuber nie bedzie mozna powiedziec :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 i co na tym agh ?? wszystko oprócz ładnych dziewczyn niestety ale to rekompensuje mi moja obecna uczelnia [br]Dopisany: 14 Marzec 2008, 19:22 _________________________________________________ Małopolskie (Moderator: cuber) dzień dobry Panie moderatorze qwa to teraz nie ma żartów, już nawet Kuber nie bedzie mozna powiedziec :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Panowie dzisiaj kupiłem psa , prawdziwy sk***iel :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Witajcie chlopcy :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Panowie dzisiaj kupiłem psa , prawdziwy sk***iel :evil: prawdziwa SUKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Panowie dzisiaj kupiłem psa , prawdziwy sk***iel :evil: a co za rasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi