PABLO Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 A ty myślisz, że to jego b7 to co? Oglądałeś kiedyś reklamę peugepota? No to dawid zrobił to samo z malucha A tak na poważnie to b7 dawida za***iście mi się podoba... Wypasik ma konkretny
boseron Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 bardzo ładna tylko ten automat :gwizdanie:
Horas91 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Panowie, jak sądzicie, czy składana dzielona tylna kanapa będzie pasować do samochodu który nie ma składanej tylnej kanapy? Podobają mi się fotele w wersji sport(ja mam zwykłe) a akurat trafiły się w kolorze Soul. Tylko cały czas się zastanawiam czy kanapa tylna będzie pasować... Niestety mój samochód to golas totalny ;(
PABLO Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Panowie, jak sądzicie, czy składana dzielona tylna kanapa będzie pasować do samochodu który nie ma składanej tylnej kanapy? Podobają mi się fotele w wersji sport(ja mam zwykłe) a akurat trafiły się w kolorze Soul. Tylko cały czas się zastanawiam czy kanapa tylna będzie pasować... Niestety mój samochód to golas totalny ;( Nie obejdzie się bez przeróbki tylnego mocowania. Temat jest opisany na forum Ja miałem jechać po skórę i tak samo miałem, u mnie zwykła kanapa a w nowej skórze była dzielona czyli rozkładana i musiałbym mocowania przerabiać z bolców na haki. Odpuściłem temat bo przód bym musiał wyrzucić dlatego że anglika była.
Horas91 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Panowie, jak sądzicie, czy składana dzielona tylna kanapa będzie pasować do samochodu który nie ma składanej tylnej kanapy? Podobają mi się fotele w wersji sport(ja mam zwykłe) a akurat trafiły się w kolorze Soul. Tylko cały czas się zastanawiam czy kanapa tylna będzie pasować... Niestety mój samochód to golas totalny ;( Nie obejdzie się bez przeróbki tylnego mocowania. Temat jest opisany na forum Ja miałem jechać po skórę i tak samo miałem, u mnie zwykła kanapa a w nowej skórze była dzielona czyli rozkładana i musiałbym mocowania przerabiać z bolców na haki. Odpuściłem temat bo przód bym musiał wyrzucić dlatego że anglika była. Kurcze, nie mogę znaleźć tego tematu ;/ No to mnie nie pocieszyłeś, raczej przerabianie tapicerki nie bardzo by mnie cieszyło
PABLO Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Panowie, jak sądzicie, czy składana dzielona tylna kanapa będzie pasować do samochodu który nie ma składanej tylnej kanapy? Podobają mi się fotele w wersji sport(ja mam zwykłe) a akurat trafiły się w kolorze Soul. Tylko cały czas się zastanawiam czy kanapa tylna będzie pasować... Niestety mój samochód to golas totalny ;( Nie obejdzie się bez przeróbki tylnego mocowania. Temat jest opisany na forum Ja miałem jechać po skórę i tak samo miałem, u mnie zwykła kanapa a w nowej skórze była dzielona czyli rozkładana i musiałbym mocowania przerabiać z bolców na haki. Odpuściłem temat bo przód bym musiał wyrzucić dlatego że anglika była. Kurcze, nie mogę znaleźć tego tematu ;/ No to mnie nie pocieszyłeś, raczej przerabianie tapicerki nie bardzo by mnie cieszyło Nie jest tak źle http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=44088.0;highlight=wymiana+foteli+w+b6
Horas91 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Panowie, jak sądzicie, czy składana dzielona tylna kanapa będzie pasować do samochodu który nie ma składanej tylnej kanapy? Podobają mi się fotele w wersji sport(ja mam zwykłe) a akurat trafiły się w kolorze Soul. Tylko cały czas się zastanawiam czy kanapa tylna będzie pasować... Niestety mój samochód to golas totalny ;( Nie obejdzie się bez przeróbki tylnego mocowania. Temat jest opisany na forum Ja miałem jechać po skórę i tak samo miałem, u mnie zwykła kanapa a w nowej skórze była dzielona czyli rozkładana i musiałbym mocowania przerabiać z bolców na haki. Odpuściłem temat bo przód bym musiał wyrzucić dlatego że anglika była. Kurcze, nie mogę znaleźć tego tematu ;/ No to mnie nie pocieszyłeś, raczej przerabianie tapicerki nie bardzo by mnie cieszyło Nie jest tak źle http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=44088.0;highlight=wymiana+foteli+w+b6 Dziękuje, jak tak czytam, to wnioskuje, że te sportowe fotele powinienem znaleźć max za 600 zł No i ciągnięcie całej tej wiązki trochę mnie przeraża, ale myślę, że jednak warto. Poza tym, już chyba najwyższy czas coś zmienić w samochodzie
PABLO Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Nie się nie przejmuj, ja też się bałem podejmować różnych modów ale warto było i nie żałuję
Horas91 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dzięki za PW Ogólnie to nie chce kupić pierwszych lepszych, ale takie na które będzie okazja cenowa
PABLO Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dzięki za PW Ogólnie to nie chce kupić pierwszych lepszych, ale takie na które będzie okazja cenowa No to neguj cenę z Bart-S'em bo ma swoje teraz do sprzedania Kto dzisiaj gasi bo już uciekam filma oglądać
Horas91 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dzięki za PW Ogólnie to nie chce kupić pierwszych lepszych, ale takie na które będzie okazja cenowa No to neguj cenę z Bart-S'em bo ma swoje teraz do sprzedania Kto dzisiaj gasi bo już uciekam filma oglądać Fotele Bart-s'a są piękne Niestety ja nie pracuję a tylko dorabiam(szkoła) więc są poza moim zasięgiem. No dobra panowie, to ja gaszę
rex Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 A ja mam jakieś dziwne wrażenie, że tym razem to jest diesel Grzechu, oby to było wreszcie coś na prawdziwe, męskie paliwo
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 09:57_________________________________________________Cuber gdzie foty?
Horas91 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 09:57_________________________________________________Cuber gdzie foty? Droczy się z nami
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Fotek nie ma , nie mam kiedy zrobić all [br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 10:52_________________________________________________ Cuber gratuluje furmanki dzięki
boseron Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ty nie dziękuj tylko foty wklejaj
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ty nie dziękuj tylko foty wklejaj wieczorem coś powklejam
Rekomendowane odpowiedzi