Gość Trzeniu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Panowie dzisiaj kupiłem psa , prawdziwy sk***iel :evil: a co za rasa? doberman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Panowie dzisiaj kupiłem psa , prawdziwy sk***iel :evil: a co za rasa? doberman no to rzeczywiscie skurwel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Panowie dzisiaj kupiłem psa , prawdziwy sk***iel :evil: a co za rasa? doberman mówiłes że chcesz małego psa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 no narazie jest mały , będę się martwił później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 no narazie jest mały , będę się martwił później narazie miesci sie do schowka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 kupiłes dużo ścierek i szmatek ? czy masz od tego ludzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 nie będzie z tym problemu , nie daje wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 nie będzie z tym problemu , nie daje wody :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Małopolskie (Moderator: cuber) dzień dobry Panie moderatorze teraz zobaczycie, co to władza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 nie będzie z tym problemu , nie daje wody z kwiatków bedzie wysysał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 mówiłes że chcesz małego psa no narazie jest mały , będę się martwił później Buhahahahahahahahaah :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ehh wszyscy pewnie wybyli na imprezki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 mówiłes że chcesz małego psa no narazie jest mały , będę się martwił później Buhahahahahahahahaah :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ma ktoś jakieś dojścia do laptopów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 no narazie jest mały , będę się martwił później Trzeniek, oplulem monitor... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 wszystkich skacowanych i nie skacowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Max odrazu mi tu o kacach ....pić trza umic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Max odrazu mi tu o kacach ....pić trza umic Hehehe , o tych kacach to do tych co nie umieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Max odrazu mi tu o kacach ....pić trza umic Hehehe , o tych kacach to do tych co nie umieja A ja nic nie piłem i kaca nie mam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Max odrazu mi tu o kacach ....pić trza umic Hehehe , o tych kacach to do tych co nie umieja A ja nic nie piłem i kaca nie mam :> Noooo czyli umiesz pic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi