Cuber Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no to fajnie że Ci się podoba :gwizdanie: ale ja nigdy bym czegoś takiego nie zrobił :gwizdanie: Pmaluj jak już całośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Karol w poniedziałek bo dzis był na giełdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no to fajnie że Ci się podoba :gwizdanie: ale ja nigdy bym czegoś takiego nie zrobił :gwizdanie: Pmaluj jak już całośc Z tym się będę później bawić, teraz są inne wydatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no to fajnie że Ci się podoba :gwizdanie: ale ja nigdy bym czegoś takiego nie zrobił :gwizdanie: Pmaluj jak już całośc Z tym się będę później bawić, teraz są inne wydatki wózek :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 22:05_________________________________________________ Karol w poniedziałek bo dzis był na giełdzie jutro jade po siatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no to fajnie że Ci się podoba :gwizdanie: ale ja nigdy bym czegoś takiego nie zrobił :gwizdanie: Pmaluj jak już całośc Z tym się będę później bawić, teraz są inne wydatki wózek :gwizdanie: Nie Za kogo ty mnie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Kerczi te listwy to dla Ciebie? nie dla niego ,nie ma tyle kasy ja dzisiaj widziałem u mnie na autku juz polakierowane :kox: :kox: :kox: :kox: W sobote odbieram auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no to fajnie że Ci się podoba :gwizdanie: ale ja nigdy bym czegoś takiego nie zrobił :gwizdanie: Pmaluj jak już całośc Z tym się będę później bawić, teraz są inne wydatki wózek :gwizdanie: Nie Za kogo ty mnie masz za faceta [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 22:12_________________________________________________ Kerczi te listwy to dla Ciebie? nie dla niego ,nie ma tyle kasy ja dzisiaj widziałem u mnie na autku juz polakierowane :kox: :kox: :kox: :kox: W sobote odbieram auto :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Kerczi te listwy to dla Ciebie? nie dla niego ,nie ma tyle kasy ja dzisiaj widziałem u mnie na autku juz polakierowane :kox: :kox: :kox: :kox: W sobote odbieram auto Siemianoo a umówiłeś już na przyszły tydzień kolejna wizytę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no pewnie. We wtorek idzie do Wojtka bo mam pare rzeczy do wymiany. Dwa dni będzie u niego stał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no pewnie. We wtorek idzie do Wojtka bo mam pare rzeczy do wymiany. Dwa dni będzie u niego stał. Pozdrów go ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no pewnie. We wtorek idzie do Wojtka bo mam pare rzeczy do wymiany. Dwa dni będzie u niego stał. Pozdrów go ode mnie i buzi mu daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no pewnie. We wtorek idzie do Wojtka bo mam pare rzeczy do wymiany. Dwa dni będzie u niego stał. Pozdrów go ode mnie i buzi mu daj spoko. pamietam. Pozdrowić od Pabla, buzi od Wąskiego. Przekaże. :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no pewnie. We wtorek idzie do Wojtka bo mam pare rzeczy do wymiany. Dwa dni będzie u niego stał. Pozdrów go ode mnie i buzi mu daj spoko. pamietam. Pozdrowić od Pabla, buzi od Wąskiego. Przekaże. :decayed: ale od Pabla ja chłopa nie znam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 http://www.joemonster.org/filmy/29187/Worthersee_Tour_2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 :hi: Pany zanim zmieniłem na zimówki to gdzieś przejebałem oponę i dziurka minimalna jest tu: nie chcą się podjąć tego załatać bo indeks prędkości ZR i w ogóle że z boku się takich opon nie łata (byłem w 3 serwisach). Wiecie może gdzie to naprawią? Nie będę przecież kupował nowej opony jak te mają po 7,5 mm :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 wyrzuć to... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 tak siemian wyrzuć opone za 504zł i kup 2 żeby7 było po równo bieżnika za 1000zł bo ku***a jest dziurka od szpilki ja pier***e bez jaj :wallbash: A druga sprawa c**j wie skąd się tam wzięła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 tak siemian wyrzuć opone za 504zł i kup 2 żeby7 było po równo bieżnika za 1000zł bo ku***a jest dziurka od szpilki ja pier***e bez jaj :wallbash: A druga sprawa ch***j wie skąd się tam wzięła rozjebałeś to kupuj nowe. ze zdrowiem nie warto ryzykować...[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 23:35_________________________________________________na boku każde rozcięcie jest niebezpieczne... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i nie dziwie się że nikt nie chce Ci tego załatać. Z dziurawymi kondomami też latasz do wulkanizatora?? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 na pewno się da załatać. Siemian ponakuwam ci szpikulcem 4 opony na spocie z boku i kupisz nowe? Czy pojedziesz do wulkanizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 najpierw zadzwonie po Boserona żeby zamkneli takiego gołodupca jak Ty za przebicie opon a potem pójde do sądu i kupisz mi nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi