Cuber Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Oho,Cuber o szafie pisze,ciekawe jak teraz będzie z nią rozmawiać? przyjaźnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 wczoraj "ludzie z gór" w telewizorze mówili, że nawet zimówki w górach nie pomagają, także spokojnie Grzesiek możesz jechać na letnich :th: pojade pewnie że pojade :naughty: Ogre, wrzuć jakąś fotkę z nowymi felgami fotki będą dziś wieczorem bo wczoraj ani teraz nie mam czasu, dam cynka jak już się pojawią :gwizdanie: witajcie Małopolanie w zimowo-wiosenny dzionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 a wkur*ia mnie ta pogoda, dzisiaj rano sie obudziłem i mysle "a zmienie sobie felasy dzisiaj i bedzie piekny dzien" , wstaje z łożka, patrze za okno a tu śniegiem nawala a teraz znowu ciepło :doh1: a tak poza tym to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 EUROpejski dzięki raz jeszcze :th: nie ma sprawy wczoraj "ludzie z gór" w telewizorze mówili, że nawet zimówki w górach nie pomagają, także spokojnie Grzesiek możesz jechać na letnich :th: pojade pewnie że pojade :naughty: Ogre, wrzuć jakąś fotkę z nowymi felgami fotki będą dziś wieczorem bo wczoraj ani teraz nie mam czasu, dam cynka jak już się pojawią :gwizdanie: witajcie Małopolanie w zimowo-wiosenny dzionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Z przykrością stwierdzam że pisanie czegokolwiek na tym forum jest bez sensu, wystarczy że w poście znajdzie się jedno zdanie o które ktoś już wcześniej pytał i od razu jest: "Poszukaj już było" i temat Delete. ŻAŁOSNE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Z przykrością stwierdzam że pisanie czegokolwiek na tym forum jest bez sensu, wystarczy że w poście znajdzie się jedno zdanie o które ktoś już wcześniej pytał i od razu jest: "Poszukaj już było" i temat Delete. ŻAŁOSNE... Akurat dokładnie ten temat był juz opisany więc nie rozumiem skąd twoje żale Od siebie napisze ci, że nie warto robić takiej przekładki. Taki jest morał. A jak lubisz walke z wiatrakami to specjalnie dla ciebei zrobimy podwieszony wątek/projekt przeszczepienia quattro do ośki... :th:[br]Dopisany: 20 Marzec 2008, 13:10 _________________________________________________o dochodza mnei słuchy, że w końcu będzie przekładka... zapraszam na wątek o tuningu :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Od siebie napisze ci, że nie warto robić takiej przekładki. Taki jest morał. A jak lubisz walke z wiatrakami to specjalnie dla ciebei zrobimy podwieszony wątek/projekt przeszczepienia quattro do ośki... :th: niestety z tym sie musze zgodzić mega, lepiej raczej sprzedac na czesci :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Od siebie napisze ci, że nie warto robić takiej przekładki. Taki jest morał. A jak lubisz walke z wiatrakami to specjalnie dla ciebei zrobimy podwieszony wątek/projekt przeszczepienia quattro do ośki... :th: niestety z tym sie musze zgodzić mega, lepiej raczej sprzedac na czesci :th: A czy jest cos z czym się nie chcesz zgodzić ze mną ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A czy jest cos z czym się nie chcesz zgodzić ze mną ?? :tongue4 no np. z tym co masz w podpisie, bo z tego co kojarze to jak my sie dobrze bawiliśmy to Ty nie na kolanach Sławy a w torbie siedziałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Sława nie trzymała mnie na kolanach tylko torbę ?? :polew: To kto mnie smyrał po pleckach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Sława nie trzymała mnie na kolanach tylko torbę ?? :polew: To kto mnie smyrał po pleckach ?? Schumacher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Sława nie trzymała mnie na kolanach tylko torbę ?? :polew: To kto mnie smyrał po pleckach ?? Schumacher :polew: fakt, powiedziałem o tym Adasiowi i w szale zazdrości posmyrał Schumiego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Panowie panowie prosze tu nie pisac na temat kontaktów tych samych płci.... chyba ze kobiet :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 u was tez pada śnieg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 nie u nas nie pada Adi to gdzie Ty mieszkasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Panowie panowie prosze tu nie pisac na temat kontaktów tych samych płci.... chyba ze kobiet :th: popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 cisza i spokój ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 cisza i spokój ... NUDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 cisza i spokój ... NUDA Nuda, spokój w końcu święta idą, ludzie się rozleniwiają...... a ja mam taki zapie....w pracy że masakra normalnie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witajcie obiboki Mam NOWE auto Mylem furke od 12 do 20 Ohhhh jak NOWECZKA wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi